Royals Recap: Breakups, Getaways, ja uusi yökerho, josta kannattaa puhua

Joskus, Royals vain täytyy päästää irti. Ja niin viime yön episodi E! draamaa, juuri tämä oli mitä prinsessa Eleanor (Alexandra Park) ja Prince Liam (William Moseley) tekivät. Näimme monarkian asuvat kaksoset päähän yökerhon avaamisesta Chelseassa, Lontoossa, pakenemaan palatsista ja aina läsnä olevista paparazzeista vähän. Se oli täydellinen tilaisuus, että pari eksyisi väkijoukkoon ja nauti itsestäsi – mutta ei muutamia hikkaita matkan varrella.

Ensinnäkin Liam ja Ophelia (Merritt Patterson) ovat vähemmän kuin onnellinen tapaaminen New Yorkissa. Hän on järkyttynyt sen jälkeen, kun hän havaitsi, että hän sai paikan tanssiryhmässä palatsin kehottaman mieluummin kuin omasta ansastaan. Liam väittää, että hän ei ole tiennyt järjestelystä – vaikka hän oli helpottunut, että hän jätti maailmansä taakse, jos vain oman turvallisuutensa vuoksi. Kävelyn jälkeen Central Parkista käy ilmi, että Ophelia ei aio ottaa Liamia takaisin milloin tahansa pian. He palaavat asuntoonsa ja hän lähettää Liamin pois ja kertoo hänelle, että hän palaa takaisin Englantiin kerran ja lopullisesti. Mutta hän palaa ja pyytää häntä yrittämään työtä vain vanhalla rakkaudellaan, Nick (Tom Ainsley), kävelemään ja kutsumaan häntä “Babe”. Huono, köyhä prinssi.

 Royals recap embed 1
Kohteliaisuus

SAMANKALTAISET Royals Recap: All About Muoti kaudella 2, Episode 2

Kun Liam palaa takaisin Lontooseen – ja hän on julkisesti kiitollinen lentävistä valmentajista, koska hän on kansan prinssi, hänen sisarensa Eleanor saa rauhaa ja hiljaisuutta, paljolti hänen tyrmistyksensä. Hänen jälleen kerran poikaystävänsä, Beck (Andrew Cooper), on viheltynyt hänet maahan hämmästyttävä romanttinen ja huumeettomana viikonloppuna, mutta kaikki prinsessa haluaa tehdä on ohittaa hänen puoliksi väliintulon ja palata juhlimaan. Joten hän hyppää ulos Beckin talosta keskellä yötä ja lähtee seurakuntaan, joka on kerätty esineeseen, jonka vain Eleanor voisi vetää pois. “Hänellä on alusvaatteita agentti Provocateurilta tähän massiiviseen varastoosaan”, näyttelijän pukusuunnittelija, Rachel Walsh kertoo Tyylissä. “Yökerhon kohtaus on melko tumma, ja hänen ilmeensä on vain ilmiömäinen. Se on hämmästyttävä standout-pala hänelle. “

 Royals recap embed 2
Kohteliaisuus

Ja hänen ulkonäönsä herätti uuden ystävän, vaikkakin Eleanor ratsasti yksin hänen illanviettoonsa. Mallin nimeltä Mandy (Sarah Dumont) suojelee häntä paparazziin klubin sisällä ja molemmat siteet välittömästi. “Tällä kaudella on paljon uusia naisjonoja, ja yritimme antaa Mandylle todellista amerikkalaista makua niin, että hän näyttää hyvin erilaiselta kaikista palatsiin asuvista britteistä”, Walsh sanoi. “Hän leikkaa brittien, ja hänen ulkoasunsa tuntuu olevan erilainen, mutta tuttu.”

 Royals recap embed 3
Kohteliaisuus

Saatuaan viisauden sanoja uudesta BFF: stä, Eleanor hiipuu takaisin Beckin maalaistaloon. Hän pahoittelee, että lähtee ja jakaa pelkonsa, että hän tulee aina olemaan “kova, sotkuinen, sh-tshow-prinsessa”. Beck ei usko, että tämä on totta, vaikka hän ymmärtää, että Eleanor tarvitsee kaiken mitä tarvitsee selviytyä hänen viimeaikaisesta perhe-traumoja. Ja valitettavasti pariskunnalle, kun Eleanor haluaa tällä hetkellä “melua” elämässään, Beck etsii vain hiljaisuutta näinä päivinä. Joten he kutsuvat sitä jälleen irti – koska heillä ei ole koskaan ollut hyvää ajoitusta.

 Royals recap embed 4
Kohteliaisuus

RELATED: Miksi Royals Tähdet William Moseley ja Tom Austen ovat näin heidän näytössä “Intense Bromance”

Samaan aikaan, kun nuoret royals ovat poissa palatsista, kuningas Cyrus (Jake Maskall) saa lääketieteellisen päivityksen. Hän oppii, että ainoa tapa, jolla hän voittaa kivesten syövän, on saada toiminta, jota hän on pelästynyt: yhden hänen erittäin henkilökohtaiset kruununjalokivet. Kun Cyrus on tilapäisesti poissa, kuningatar Helena (Elizabeth Hurley) aloittaa oman sotansa uuden naispääministerin kanssa. Helena on valmis osoittamaan, kuka Lontoon HBIC todella on.

Kun hän loukkaantui “karkuunsa Jimmy Choos”, kuningatar palaa parilla todellisista Jimmy Choo -pumppuista eräänlaiseksi rauhantuomariksi. Pääministeri kieltäytyy ottamasta lahjuksia selittämällä, että he ovat kaksi, mutta hän on “asiaankuuluvampaa vallan asemaa” ja voi saada ihmiset luopumaan monarkiasta. Tietenkään kuningattarella ei ole aikomusta tulla merkityksettömäksi milloin tahansa pian. Ja jos on olemassa yksi asia, jonka hän on todistanut tähän mennessä, niin hän tekee mitä tahansa voittaakseen.

Nähdäksesi, mitä seuraavaksi tapahtuu, viritä Royals sunnuntaisin klo 10 ET on E!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 58

map