Rosie Huntington-Whiteley ja Jason Statham ovat vanhempia! Katso Adorable First Photo

Onnittelut ovat mallin Rosie Huntington-Whiteley ja hänen toimintansa tähtikaverinsa Jason Statham! Duo toivoi ensimmäistä lastaan ​​24. kesäkuuta, terveestä pojasta nimeltä Jack Oscar Statham.

Niin paljon kuin hän ilmoitti raskaudestaan, Huntington-Whiteley jakoi uutiset Instagram-tilistäan sekä poikansa ihastuttavan ensimmäisen kuvan. “Pikkuinen miesmme saapui Jack Oscar Stathamille 8,8lbs lauantaina 24. kesäkuuta”, hän kirjoitti Oscarin valokuvan rinnalla raidallinenin ja tarttui äitinsä hoidettuun käteen.

Pikkumies saapui! Jack Oscar Statham 8,8kg lauantaina 24.6. ����❤️

Rosie HW: n (@rosiehw) yhteinen viesti

tk
Trae Patton / NBC / NBCU / Getty

Vaikka emme voineet olla onnellisempia uudelle perheelle, on yksi asia, jota emme menetä mallin raskaudesta: Hänen moitteeton äitiystyyli. Olipa pukeutunut hänen pihaansa asennettuun maxi tai punainen matto valmiina pukeutua, hän aina näytti täydellisen tyylikäs.

# F8 ensi-ilta NYC @ brandonmaxwell @niravmodi

Rosie HW: n (@rosiehw) yhteinen viesti

Onnittelut sekä Huntington-Whiteleylle että Stathamille! Emme voi odottaa lisää kuvia kolmesta onnellisesta uudesta perheestä.

RELATED: Jokainen uusi äiti tarvitsee Rosie Huntington-Whiteleyn 5-minuuttinen meikki rutiinia

Klikkaa galleriassamme nähdäksesi vielä vuonna 2017 syntyneitä ihastuttavia julkkislapsia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map