Rose McGowan sanoo, että hän kertoi Ben Affleckille Harvey Weinstein Assaultista, kun se tapahtui

Koska #MeToo -liike jatkaa vetovoimaa, erityisesti julkkikset eivät ole luopuneet puhumasta Hollywoodissa ja viihdeteolli- suudessa tapahtuneista karkeista epäoikeudenmukaisuuksista liian kauan. Jotkut saattavat kutsua Rose McGowania johtajaksi meneillään olevasta seksuaalisen häirinnän ja väkivallan vastaisesta taistelusta kuolemanrangaistuksia vastaan ​​Harvey Weinsteinia vastaan ​​viime syksynä.

Seuraavina kuukausina ensimmäinen onnekas näyttelijä, ohjaaja ja aktivisti ovat yhdistäneet naiset yhteen sekä sosiaalisessa mediassa että hänen avoimella tweetilläan ja henkilökohtaisesti erilaisten luentojen ja keskustelupiirien avulla eriarvoisuuden torjumiseksi (hänen uskollisella seurueellaan on jopa hashtag: #ROSEARMY). Nyt hän ponnistelee tulostamaan hänen paljon hyped muistelmastaan, urhea, tänään HarperOne.

RELATED: Katso ensimmäisen trailerin Rose McGowanin dokumenttiraporteista Citizen Rose

Ruusu McGowan Book
HarperCollins

Yksi kaikkein paljastavimmista luvuista, nimeltään “Itsensä kuolema”, kuvailee graafisesti hänen seksuaalista hyväksikäyttöään Weinsteinin kädessä porealtaassa vuoden 1997 Sundance-elokuvajuhlilla, jossa hän oli edistänyt elokuvaa Phantoms. “Minä olen alasti polvilleni kuumalla vedellä”, hän kirjoittaa. “Minä kävelen itseni, tein niin monen, joka kokee trauman, irrotin ja jätin kehoni. Pahoinpitelyn jälkeen McGowan sanoo, että hän meni suoraan MTV: n valokuvan kanssa hänen costar-nimisen Ben Affleckin kanssa ja kertoi, mitä tapahtui. “Minä ravistelen ja silmäni täyttyvät kyyneleillä, sanon, mistä olen juuri tullut, ja minun costar pysyy,” kauhua, sanoin hänelle, että lopettaa se “, hän kirjoittaa. (Affleck ei ole vastannut julkisesti väitteisiin siitä, että hän oli tietoinen väärinkäytöstä.) 

Selaa alaspäin, jos hänen sivuistaan ​​kerätyt yllättävämpiä ilmoituksia on kerätty.

Hän kasvoi uskonnollisessa kultissa Italiassa.

Ennen kuin McGowan muutti Hollywoodiin, hän oli osa Jumalan lapsikulttia. Näyttelijä saa syytöksen siitä, miten se kesti itselleen arvovaltaiseksi. “En koskaan kasvanut kerroin, että olin älykäs, älykäs tai kaunis”, hän kirjoittaa. “En tiedä, millaista tuntuu, minulle ei koskaan kerrottu, että voisin tehdä mitä halusin, jos panen mieleni siihen. Minulle kerrottiin, etten ole mitään arvoista Jumalan silmissä. Minulle kerrottiin aioin olla Kuulin, että minulla oli likaista. Ja asia on, tiesin, että he olivat väärässä, mutta sanat olivat yhä haaveillut. “

Hän oli fyysisesti väärin lapsena.

Kun hän asui Oregonissa äitinsä ja viiden nuoremman sisaruksensa kanssa, hän oli 10-vuotiaana naisensa kanssa väärinyt McGowania. “Hän tiesi, että vihannut N-sanaa ja hän saisi minut kasvoillani ja sanoisi sen uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes löysin hänet, joten hänellä oli tekosyy, joka voitti minut vyölenkilläan”, hän kirjoittaa. Hän muutti myöhemmin isänsä kanssa Seattlessa, jossa pahoinpitely jatkui. “Eräänä iltana kaapin ovi avattiin,” hän kirjoittaa. “Valonsäde sokaisi minua, mutta tiesin, että isäni seisoi siellä, hän antoi huutoa ja tarttui minuun kaulaan, vetähti minut kaapista ja lattialle ja onnistuin tukahduttamaan, että olin hän kutsui poliiseja ja sanoi: ‘Kiinnitän kieleni lattialle.’ En koskaan unohda vihan hänen silmissään. “

VIDEO: Harvey Weinsteinin entinen avustaja sanoo, että hänen oli pakko puhdistaa “seksuaaliset kohtaamiset”

Hän oli mukana väärinkäytöksessä poikaystävänsä kanssa.

Kirjan mukaan McGowanin, Williamin, varhaisen poikaystävä tunsi fyysisesti ja henkisesti häntä ennen kuin hänet oli seksuaalisesti pahoinpidelty, kritisoinut hänen painonsa ja ostanut muotilehdet innostaa häntä ohuemmaksi. “Eräänä iltana heräsin kädet kaulani ympärillä”, hän kirjoittaa. “Minä huudasin ja hämärässä näen, että William oli puristanut kurkkuni, silmät olivat mustat, kukaan ei ollut kotona, syvä tuulenpurkaus, ja se pyyhkäisi hänet pois sumuistaan, ja hän varmisti muutaman askeleen ja katsoin hänen käsiään ja ajattelin yhä, että tämä oli kaikki naurettava elokuva, johon olin juuttunut sisään. Hän työnsi minut lattialle ja vetosi minut kaulaani takana, huusin jokaisen kirouksen sanaa, jonka tunsin hänelle. Minua pelotti elämästäni. Hän veteli minut ulos patio-ovella, ja laukaisin, kun hän jatkoi vetävän minua kivirakentajien päälle ja repeytyi kaksi varpaankynnystäni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 6 =

map