Rose Byrne esittelee kasvavan Baby Bumpin Instagramissa Lena Dunhamin, Amy Schumerin ja paljon muuta

Rose Byrne saattaa vielä olla varma, että hän on raskaana, mutta tuomalla uuden kuvan, jonka hänen gal pal Amy Schumer jakaa, näyttelijä on hyvin matkalla äidilleen. Maanantaina comedienne lähti Instagramiin kirjoittamaan valokuva itsestään Byrnen sekä Julia Louis-Dreyfuksen, Lena Dunhamin ja pukusuunnittelijan Leesa Evansin kanssa – voitko sanoa #squadgoals?

Kuinka nämä cuties @ leesaevansstyle #rosebyrne @lenadunham @officialjld

@Amyschumerin lähettämä valokuva

“Grammassa viisi naista hymyilee iloisesti kamerassa, kun Dunham on tyytyväinen Byrnen selkeästi näkyvään kuoppaan. “Kuinka leikata nämä söpöt”, Schumer kuvailee kuvaa. Dunham jakoi myös saman kuvan, kirjoittaen “On mukavaa rakastaa ihmisiä”, kun Evans “loi grammia sen kanssa otsikolla” Paras yö “. Tässä toivoen, että saamme kutsun ensi kerralla. Louis-Dreyfus myös regramed valokuva, hilpeästi kirjoittamalla, “Wake up internets” sen kanssa. 

RELATED: Rose Byrne on raskaana – Katso hänen budding Baby Bump

Lokakuun lopulla Byrne havaittiin lähtiessään LAX-lentoasemalta löysä ruudullinen shirtdress, joka osoitti hänen kasvavan vatsaansa ensimmäiset vihjeet. 36-vuotiaan näyttelijä tai hänen pitkäikäinen beau Bobby Cannavalle eivät ole kommentoineet raskautta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 44

map