Ronda Rousey on knock-out Sports Illustrated -suojakuoren kansiin

Kaksi on parempi kuin yksi … mutta kolme? No, se on vieläkin parempi. Joten kun se julkistettiin Nick Cannonin ja Rebecca Romijnin isännöimän tv-esityksen aikana TNT viime yönä, että tämän vuoden Urheilu kuvitettu Uimapuku -lehdessä oli UFC-mestaruhottaja Ronda Rousey, koko 16 -mallin Ashley Graham ja viime vuoden aloittelijasta Hailey Clauson kansi, se oli win-win-win. Toimittaja MJ Day selitti perusteluaan valita kolme naista miellyttävän kysymyksen edessä: “Totuus on, ajat ovat muuttuneet ja yksi koko ei sovi kaikkiin … Joten meillä ei ole vain yhtä kansiota, koska kauneus ei ole” t vain yksi lomake. ” 

Rousey, joka kannustaa katseensa Camillan katseenvangitsevaan kehon maalattuun kappaleeseen (toinen ensimmäinen), sanoi olevansa kunnia olla osa tätä historiallista asiaa, joka edistää terveellistä kuvaa. Clauson, selkeästi mikään muukalainen sivun sivuille, malleja itsestään pohjaan hänen versionsa ja kattaa hänen rintaansa kädellään, oli yhtä järkyttynyt saadakseen kunnian sanomalla: “Rakastan sitä niin paljon, koska se edustaa kolmea erilaisia ​​vahvoja ja kauniita naisia. ” Graham, joka teki aaltoja vain mainostamalla mainoksessa SI viime vuonna, oli hämmästynyt. “Tämä koskee kaikkia naisia, jotka eivät uskoneet olevansa kauniita koonsa vuoksi”, Graham sanoo. “Tämä on heille.”

SI embed
Urheilun ystävällisyys kuvattu

RELATED: Ronda Rousey todistaa, että hän on saanut komedianhoja

Voit napata yhden kannen (tai kaikki kolme!) Kun uimapuku-ongelma osuu uutiskeskuksiin huomenna – ja muista tarkistaa muita hauskoja malleja, kuten Lily Aldridge, Gigi Hadid ja Chrissy Teigen. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 27 =

map