#RocksMyWorld: eksklusiivisia valokuvia värikkäimmistä jaloista, jotka ovat koskaan kuluneet Oscarilla

On vaikea antaa palkintokauden glamouria liian nopeasti. Ison-ilotulitteiden iso bangki Oscarilla vielä viipyy mielessäni. Kuten aina oli paljon häikäiseviä timantteja rakastaa. Suurin koru yllätys oli kuitenkin kaikki värikkäät julistekappaleet. Tyylissä vain kuvasi viisi parhaista Oscar-aarteista, jotta voit viipyä niin kauan kuin pidät loistosta. Katso mallit ja lue alla olevista yksityiskohdista.

Gwyneth Paltrow (edellä)

Vuoden 1999 paras näyttelijä Oscar-voittaja lisäsi vakavaa draamaa hänen tyylikkään vauvan vaaleanpunaisen silkki-crepe Ralph & Russo -paidassaan Anna Hu: n eeppisten Fire Phoenix -renkaiden kanssa. Valtavat päärynämuotoiset cabochon-rubellit, joissa oli yhteensä lähes 123 karaattia, muodostivat riipukset ja jalokivien yläosan. Vaikka rikkaan rikas värimallin nimi kuulostaa siltä kuin se on rubiinin tyyppi, rubellit ovat itse asiassa harvinainen turmaliini. Suuret punaiset ympäröivät pienet kivet, kuten timantit, sininen, vaaleanpunainen ja violetti safiirit, spinelit ja Paraiban turmaliinit.

RELATED: Paras korut vuonna 2015 Golden Globes

Margot Robbie

Margot Robbie
Gregg DeGuire / WireImage; Jon Paterson, stilisti: Mariana Vera / Halley Resources

Windsorin herttuatar on voinut innostaa Van Cleef & Arpels -kaulaketjun Robbie-vaatekappaleet, jotka vaativat polttavan kävelyn alas punaisella matolla, mutta australialainen näyttelijä teki mestarillinen design kuuluisasta uudesta sukupolvesta. Tapa, jolla kultainen jalokivi, jossa oli mukana 300 safiiriä ja 150 timanttia, oli muotoiltu punaisella huulilla, vaalealla lobilla ja upottamalla musta Saint Laurent Paris -vaate uudistivat työn ulkoasua ja paljastivat seksuaalivälineensä.

Scarlett Johansson

scarlett Johansson
Ethan Miller / WireImage; Jon Paterson, stilisti: Mariana Vera / Halley Resources

Korvanapit ovat tehneet upeita esiintymisiä punaisella matolla ja catwalkilla tällä kaudella osoittaen, että trendi on päättäväisesti täällä jäädäkseen. Kuitenkin harvat ovat käyttäneet tyyliä yhtä paljon vakaumusta kuin Scarlett Johansson. Hänen särkynyt faux-haukka ja kolminkertaiset korva-lävistykset korostivat Piagetin välimeren korvahihnan modernia täydellisyyttä. Kukkasuunnittelussa oli päärynämuotoisia smaragdeja, akvamariineja ja turmaliineja, joissa on 278 timanttia. Avengers tähti ja uusi äiti käyttivät hieman vastaavaa nappulaa oikeaan korviinsa.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson
Frazer Harrison / Getty Images; Jon Paterson, stilisti: Mariana Vera / Halley Resources

Hudson ei vain näyttänyt pysäyttävän “I Can not Let Go” -tapahtuman Oscar-seremonian aikana, vuoden 2007 Oscar-voittaja sulki myös punaisen maton, kun hän esiintyi Lorraine Schwartzin valtaisissa smaragdin korvakoruissa. Leuat pudottavista koruista oli pari smaragdeja yhteensä 110 karaattia, joita ympäröivät keltaiset ja valkoiset timantit.

RELATED: SAG-palkintojen arvokkaimmat timanttijalat

Cate Blanchett

Cate Blanchett
Jason Merritt / Getty Images; Jon Paterson, stilisti: Mariana Vera / Halley Resources

Blanchett teki suuren korun lausunnon, jossa on ristipakkaus kaulakoru Tiffanyn vuonna 2015 Blue Book kokoelma harvinaisia ​​jalokiviä innoittamana merellä. Aquamarinesin kirkkaan meren ja timanttien kanssa korostetun turkoosin väri asetettiin viileässä kiviolosuhteissa erittäin joustavassa platina-asennuksessa. Kappale sytytti Blanchettin siniset silmät ja seisoi mustan John Gaillianoa vastaan ​​Martin Margielan pukeutumiseen.

KUVAT: Katso, mitä kaikki käyttivät 2015-Oscarilla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map