Robotin Portia Doubleday tulee puhtaaksi hänen syyllisyydestään – ja sen outo Quirk

Herra Robot Star Portia Doubleday pysähtyi Tyylissä HQ viime aikoina keskustelemaan muutamista hänen suosikki asioita, kuten Jessica Chastain ja Käytännön taikuutta (sama tyttö, sama).

Yhdysvaltain sarjan kolmas kausi (neljännellä teoksella) tuore uutena, näyttää siltä, ​​että Herra Robot on syönyt 29-vuotiaan arkielämään. Viimeinen asia, jonka hän Googled, esimerkiksi: hakkerointi. “Luulen, että se on eräänlainen asianmukainen”, hän vitsaili, koska esitys pyörii ympäriinsä kokenut tietokonepelaaja Elliot (jonka soitti Rami Malek).

Portian syyllinen ilo on ehkä vähemmän merkityksellinen, vaikkakin varmasti suhteellinen. Näyttelijä on Reese’n mini-kuppien tappi, mutta kuten ylistetty draama, jossa hän tähtelee, on odottamaton kierre: Hän vain syö reunat! “Jätän keskimmäisen osan”, hän selitti. “Luulen, että se on eräänlainen outo, kun ajattelen sitä …”

Hän työskentelee läheisessä yhteistyössä amerikkalaisen miehen murskaamisen kanssa (Malek), hänen naisen murskansa ei ole tähtien tähti, Golden Globe ja kaksi kertaa ehdolla oleva Oscar-ehdokas Jessica Chastain.

RELATED: Kuka on eniten Tech-Savvy Star sarjasta Herra Robot? Näytä tähdet painavat sisään

“Luulen, että hän on loistava ja rakastan kuulla mitä hänellä on sanottavana, varsinkin kaiken tällä hetkellä. Mielestäni hän on uskomattoman innostava. “

Katso lisää Portia -sivustosta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map