Robin Robertsin allekirjoitushampauksen takana oleva tarina osoittaa kuinka kauas olemme tulleet

punarinta Roberts
Getty Images

Jakaminen Hairs on kuukausittainen hiusten etsintä, joka perustuu naisten tutkimukseen eri puolilla Amerikkaa. Se on kuin tuokin valokuvan salonkiin – annamme sinulle tarkalleen mitä haluat.

Jakaminen Hairs on kuukausittainen hiusten etsintä, joka perustuu naisten tutkimukseen eri puolilla Amerikkaa. Se on kuin tuokin valokuvan salonkiin – annamme sinulle tarkalleen mitä haluat.

Lisää

Kahlana Barfield Brown

10. elokuuta 2018 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tässä, Hyvää huomenta Amerikka ankkuri ja syöpä “thriver” – termi, jota hän haluaa käyttää yleisemmin käytetty “selviytyjä” -.

Kun olin vähän, hiukseni olivat… pitkä ja supistuma. Käytin sitä kahdessa punoksessa, ja koska olin aina pyörittämässä, ne saisivat mattapintoja ja sekaisin.

Kohteliaisuus Robin Roberts

Hieroin ensin hiukseni kun… Olin urheilun ankkuri ESPN: ssä. Koska nainen oli urheilussa, etenkin väriltään naista, tunsin olevani aina taistelussa uskottavuudesta. Yritin niin vaikeasti saada “ankkuri näyttää”, ja lyhyet hiukset olivat osa sitä.

Hiusten menettäminen kemoihin oli… ensimmäinen asia, jonka ajattelin, kun minulle diagnosoitiin rintasyöpä. Hiukseni putosivat kuin kellokoneistot ensimmäisen hoidon jälkeen. Muistan, että äitini ruoanlaittoi kattilaan viheriöitä keittiössä ja tulin itkemään. Laitoin pään hänen olkapäällään ja liukeni alas lattiaan, kun hän piti minua pitämään pääni poispäin potista. Hän sanoi: “Minä rakastan sinua, vauva, mutta ei minun kolleja vihreät!”

RELATED: Miten yrittäjä aloitti uudelleen elämänsä rintasyövän jälkeen

Robert W Stowell Jr / Getty Kuvat

Se, mitä olen oppinut hiuksista, on… se ei ole kaikkien ja kaikkien loppu. Kävelin Isaac Mizrahin muotinäytöksessä, kun kävin kemoterapiaa. Juuri ennen kuin astuin ulos, katselin peiliä ja otin peruuni pois. Kukaan ei tiennyt, että aioin tehdä sen. En tiennyt edes, että aioin tehdä sen. Se oli niin voimakas.

Mielestäni a.. syöpä “, ei” eloonjääneitä “. Kiitos hyvästä Herrasta, joka selviytyin, mutta en halua selviytyä. Heinäkuussa ilmoitimme Robin Roberts Fund for Cancer Survivorship Researchin ESPY: ille. Tavoitteenamme on tukea tutkimusta elämän laadun parantamiseksi hoidon jälkeen. Kukaan ei puhu siitä, millaista fyysisesti ja emotionaalisesti meillä on tällainen vero.

Scott Gries / Getty Images

Kauneuskuvani on… Oma äiti. Hänellä oli kaunein hiusneula, kunnes hän oli 88. Hän oli kaunein nainen, mutta hän ajoi myös hulluksi. Hän aina kertoi minulle laittaa punaisen huulipunan päälle. Hän sanoi: “Honey, tiedät, että rakastan sinua, mutta luonnon kauneus vie sinut tähän asti”.

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan syyskuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeissa, Amazonissa ja digitaalinen lataus nyt.

Robertsin Must-Have Kit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 66

map