Rihannan albumi ANTI on lopulta päätynyt – ja voit ladata sen ilmaiseksi

Rihannan laivaston jäsenet ovat täällä tänään! Laulaja pudotti ensimmäisen albuminsa yli kolme vuotta, eikä vain siitä – voit ladata sen ilmaiseksi ilmaiseksi.

27-vuotias esitteli ensimmäisen kappaleen nimeltä “Work”, jossa Drake esitti eilen ja nopeasti sen jälkeen koko ANTI albumi oli vahingossa vuotanut Tidal. Mutta sen jälkeen, kun se oli poistettu, Rihanna vei viime viikolla Twitterissä paljastaakseen, että hän luovutti kahdeksas studioalbumin ilmaiseksi.

Laulaja on kiusannut albumin yksityiskohtia kuukausien ajan, huhuillaan korkealuokkaisista yhteistyöstä, näytteistä ja peitteistä, ja nyt kun se on täällä, voimme vahvistaa, että se oli odotuksen arvoinen. Yhdistelmällä sielukas, pop- ja tanssisali-ääniä, se on vuoristoradalla kaikki mitä rakastamme huonosta gal.

KUVAT: Rihannan paras punamatto näyttää koskaan

Sekä Drake’n kanssa että Rihannan laulaa tansseja SZA: lla kappaleessa “Consideration” ja siellä on kansikuva Tame Impalan “Uudesta henkilöstä, samoista vanhoista virheistä”, uudelleen nimetty “Same Ol” virheitä.

Jos et vielä ole, lataa ANTI nyt tidal.comista (käytä vakiokoodia “ANTI”) ja käännä se ääneen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 85

map