Rihanna todistaa, että hän on “kanssansa” kiusaten Hillary Clintonin 35 dollaria

Vaikka muoti ei todellakaan ollut keskipäivän yön kolmannen ja viimeisen 2016 presidentinvaihdon keskipisteenä, yksi tähti onnistui käyttämään vaatteita voidakseen sanoa poliittisen liittymänsä.

Rihanna tapasi New Yorkin kaduilla aiemmin tänä päivänä päällään mielipidevalmistava asu, joka on ottanut Instagramilta myrskyn. Päivän retkelle, 28-vuotias paha gal antoi jälleen odottamattoman, tällä kertaa ansiosta vain 35 dollarin T-paidan. Hän laittoi ylisuuren graafisen harmaa päällensä demokraattisen presidentin ehdokkaan Hillary Clintonin kasvojen kanssa. Kuvassa Clintonilla on New York Yankees -hattu.

lokakuu 19, 2016

RiRi laskeutui ylisuuren graafisen harmaan päällensä Hillaryn Clintonin kasvoilla, jotka oli painettu siihen, että hän oli tyylikkäästi muotoiltuja denimpiirteitä, löysästi sidottuja ruskeita saappaita ja Louis Vuitton monogrammi-kytkin.

KCS Presse / Splash-uutiset

RELATED: Rihanna korjaa sähköisiä tulosteita kuin mikään muu N.Y.C..

Voimakas vaatekappaleen lisäksi Rihanna kääntyi ahdistuneisiin karkeisiin denim-rakoihin, löyhästi sidottuihin ruskeisiin saappaisiin ja samaan Louis Vuitton -monogrammiin kytkentään, jota hän äskettäin valokuvannut. Hän räätälöi rennon ulkoasun karkealla kelloilla ja minimaalilla jalokivillä, kun hän toi mukanaan mustan päällysteen ja toisessa kädessään tuoretta valkoista manikyyriä. Mitä hiuksistaan, tähti antoi sen ajaa villinä ja vetähti hänen hohdokas, juuri herättävän-tämä aaltoileva lukot takaisin.

RELEVAT VIDEOT: Rihanna’s Beauty Transformation 

Selvästi, Rihanna käyttää juuri sitä, mitä hän ajattelee.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 55 =

map