Rihanna’s Sexy Slip-mekko on After-Party -kuvake, joka sopii prinsessa

Mitä teet, kun olet viettänyt yön kiinnitettynä massiiviseen Giambattista Valli Haute Couture -vaateeseen? Otat sen pois välittömästi.

Aivan kuten tiukat farkut, joita et voi odottaa heittää maahan ja jättää jäähyväiset, Rihannalla oli loistava sininen matto hetki virmajuuri ensi-iltansa maanantaina Lontoossa ja myöhemmin muuttui mukavaksi. Tulokset? täydellisyys.

Rihanna Silver Dress
Ricky Vigil M / Getty

Kuten kukaan meistäkin, RiRi lyö Lontoon St. Martins Lane -hotellissa seurakuntansa (lukea: jälkipuoliskolla) seuraamalla hänen ison yönsä ja osittaneensa seksikäs hopeinen Nili Lotan-mekko. Hänen Sergio Rossi sandaalit olivat tyylikkäitä ja mukava täydentää yksiväristä ulkoasua. Hän sisälsi luodinkestävän Prada-laukun, jossa oli metallinen Prada-takki.

Jokainen, joka ei ole antanut lausuntoa, esitti myös esikatselun seuraavasta hankkeesta: suuresta kauneuskilpailusta. Instagram-postissa RiRi merkitsi itselleen kuvan punaisesta huulesta ja vastaavan vaikuttavan kohokohdan (katso sitä HEHKU!) kanssa @FentyBeauty, brändi, jota hän on salaperäisesti kiusannut sen tagline “The New Generation of Beauty”.

@fentybeauty #NewGenerationOfBeauty Tulossa … tänä syksynä!!!!

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

RELATED: Bella Hadid Bared hänen Abs kun juoksu N.Y.C.

Seuraavan kerran kun haluat sanoa hyvästit couture, hello mukavuutta, lyödä meidät, tyttö.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 50

map