Rihanna’s New Hair Color on hänen viimeisin Platinum Hit

Elämässä on varmoja asioita, mutta tiedämme varmasti, että Rihanna voi jotenkin leikata kaikki hiusten leikkaukset ja värit. Viimeisin esimerkki, joka vahvistaa tämän tosiasian, on 28-vuotiaan paluu platinahoppaan.

Viikonloppuna RiRi, joka on keinuttanut vyötäröä pitkiä paikkoja hänen roolistaan Oseanit 13 tällä hetkellä kuvattaessa New Yorkissa, oli hillitty makeover ja tuli ulos kevyemmällä, kirkkaammalla platinaa vaalealla sävyllä ja aaltoilevalla olkavarren leikkauksella. Ensimmäinen näki Rihannan uuden ilmeen BFF: n Leandra Goodridgen Instagramista, jossa duo yrittää – ja hilpeästi epäonnistuu – “Juju on Dat Beat” -haaste.

Kun u ja ur parhaat ystävät aina myöhässä haaste, mutta silti onnistuu sotkemaan sen ��������✌��️ @ badgalriri .. @ mdollas11 ei valehtelussa, kun hän sanoi, että meillä oli bout kulkea miten me molemmat väsynyt samaan aikaan

Video, jonka Boss Women Pray (@leandrasimone_) on kirjoittanut

Siunattu & kiitollinen # 4evaaevaaa

Kuva, jonka lähettäjä @ mdollas11 on

RELATED: Rihanna esitteli uuden vyötärön pituuden ristiä IRL: ssä N.Y.C: ssä.

 

Laulajien ja hänen ystäviensä grammoina todeten, että on totta, mitä he sanovat: Blondit nauttivat hauskempaa. Katso Rihannan uusi hiusväri edellä ja klikkaa galleriamme läpi tämän vuoden parhaita julkkisten hiusten muutoksia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 60

map