Rihanna’s New Blunt Bob antaa pois vakavia Posh Spice Vibes

Aivan kuin tarvitsisit lisää todisteita siitä, että Rihanna ei voi vetää pois hauskaa kampausta, sinun kannattaa katsoa hänen upouusi bobsa. Tähti teki tylsän satoa nauhoitukselle Ellen DeGeneres Show eilen se muistutti hyvin Victoria Beckhamin keskustassa erottua ulkonäköä Spice World. Bad Gal RiRi: llä oli muutamia värimuutoksia viime vuoden aikana, ja toukokuun toukokuussa pidetyssä Met-galaattorissa hänellä oli nykyisen pituudeltaan auburn-toned versio, joka oli muotoiltu käännettynä. Viimeisin sadonsa on niin hyvä, olemme FourFiveSecondsista poissa varaamasta omaa salonimunkia, jotta voisimme luoda sen uudelleen ja jossain muualla, olemme melko varmoja, että Posh nyökkäsi päällensä hyväksyttäväksi.

RELATED: Rihanna ja George Clooney pelata paljastava peli koskaan koskaan olen Ellen

Klikkaa galleriaamme nähdäksesi hänen 90-luvun leikkauksensa sekä muita kuuluisempia hiustartuntoja ja virittää Ellen Show tänään kiinni Rihannan haastattelusta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 27 =

map