Rihanna’s Booty Pic on innostava fanit lopettamaan parranajo ja omaksua Stretch Marks

Rihanna ei voi odottaa kesää, ja ymmärrettävästi. Naiset, jotka elävät surullisissa, kylmissä talviolosuhteissa, kohtaavat kolme Nor’easters tällä kaudella ja on uskomattoman turvallista sanoa, että kuten RiRi, olemme #overit. 

Mutta Barbadoksen syntyperäinen tuntui löytäneen jonkin verran lämpimämpiä säätä. Keskiviikkona pop-tähti-muodin ja kauneuden yrittäjä jakoi seksikkäitä bikinituloksia itsestään auringosta.

kun u ei voi odottaa kesää.

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

Ensimmäisen pyyhkäisyn jälkeen huomasimme vain RiRi: n upeat luonnolliset pitkät lukot sekä villin eläimenkasvatuksen pohjan, joka näyttää paljon useammalta kuin muutamalta Charlie By MZ: n palalta. Kommenteissa fanit olivat tietenkin kiitettäviä, kirjoittaessaan sellaisia ​​asioita, “Avaa hän vain kameran ja se on automaattinen hyvä kulma” ja “Sinä kuumaa”.

RELATED: Voiko Rihanna vallankumouksella alusvaatteita miten hän teki Makeup-teollisuutta?

Mutta ilmeisesti jotkut eagle-eyed -fanit tuhosivat hiukan hiuksia, spekuloivasti, että Rihanna ei raivaa jalkojaan kuva-oppiin. “Rakastan sitä, että hänen jalkansa ovat karvaisia!” Yksi kommentaattori kirjoitti, kun toinen lisäsi: “Kun et voi ajaa jalkojasi #nohatea.”

Fanit Twitterissä reagoivat myös laukaukseen, inspiroivat jotkut julistamaan mitä ehdotamme pitäisi kutsua #NoShaveSummer.

Taustavalaistu valokuva ei ole meille kaikille karvainen (ei vain näytä terveelliseltä kerrokselta persikka fuzzia?), Mutta olemme kaikki RiRi-fanit, jotka ympäröivät kehon hiuksiaan.

Parempi vielä, Rihannan gramma myös innoittivat faneja olevan positiivisia. Jotkut seuraajat huomasivat hänelle takaa, että he kutsuvat venytysmerkkejä, jälleen ylistämässä RiRiä flauntingin kehostaan ​​kaikessa luonnollisessa kunnassaan.

“Kiitos, ettette ole editoinut näitä kuvia ja ottaessasi venytysmerkkejä”, yksi fani kirjoitti, ja toiset lisäsivät: “Katsokaa heille kauniita venytysmerkkejä” ja “Heidän venytysmerkkejä.”

Toiset eivät olleet vakuuttuneita siitä, että auringonvalo oli luonut illuusion.

Joten mikä on tuomiota? Kun tuuletin kutsui bändin rivejä, Rihanna itse kuulosti ja vahvisti, että vaikka hänellä on todellakin merkkejä, me vain katselemme valokuvan auringon säteitä. “Minulla on venytysmerkkejä, mutta dats aurinko”, hän kirjoitti.

# Rihanna täältä näyttää omaisuutensa ja he ovat grbeeeaaatttt!

Shaden huoneen (@theshaderoom) yhteinen viesti

Riippumatta siitä, että hän on innoittanut yli 3 miljoonaa ihmistä, jotka ovat halunneet kuvan a) lopettamaan parranajon ja b) hyväksymään kehonsa kuva on melko huono, jos sanomme niin itse.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 45

map