Rihanna julkaisi vain kaksi musiikkivideota, joissa drake hänen uuden kappaleensa “Work”

Kun Rihanna julkaisi perjantaina höyryisen 30 sekunnin teaserin “Work” -musiikkivideonsa, tiesimme, että olimme hauskaa, mutta mitä saimme oli enemmän kuin mitä odotimme. 

Tänään RiRi pudotti lähes kahdeksan minuutin videon laululle ja siinä on kaksi täysin erilaista musiikkivideoita. Hei, Rihanna ei ole koskaan kannattanut “vähemmän on enemmän”. 

Ensimmäisessä videossa, jonka ohjaaja Director X ohjaa, laulaja tanssii itseään ja Drakea Karibian yökerhoon. Rihannalla on keltainen, punainen ja vihreä nauha, joka on samaa värimaailmaa sisältävä karkea bikini. Hänen hiuksensa on muotoiltu tylppäpallolla, jossa otsatukka, ja jalat on koristeltu jalka ketjuilla. 

Mutta todellisessa Rihanna-muotissa yksi täydellinen musiikkivideo ei riitä, ja välittömästi sen jälkeen, kun näytöllä on hämmästyttävä klubi, alkaa uusi Tim Eremin ohjattu leike. Tässä, RiRi ja Drake järjestävät juhlat itseään huoneessa, joka on valaistu sellaisella, joka näyttää purppurisilta valoisilta. Laulajan hiukset ovat vyötärön pituisia toiselle videolle, ja hänellä on yllään erittäin risqué-silkkinen pitsi-camisole, jossa on silkkinen minihame. 

RELATED: 13 Times Rihanna näytti Real-elämän prinsessa

Katso koko musiikkivideo edellä ja valmistaudu puhaltamaan. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 58

map