Rihanna houkuttelee hänen Sexy Valerian roolinsa Instagramissa

World, tavata Bubble.

Rihanna toi muotovaihtelevan ulkomaalaisen Valerian ja tuhansien planeettojen kaupunki elämään sunnuntaina, kun hän tarjosi faneille taakse-kohtauksia tarkastella hänen salaperäisesti seksikäs merkki.

“En voi uskoa, että se on jo tuolloin !!! JULI on täällä ja se tarkoittaa, että #VALERIAN on liian !!!!” Barbadin kauneus leimautui leikkeestä, jossa on katkelmia hänen puhuudestaan ​​ohjaajasta Luc Bessonista, burleskin tanssista ja hänen itsensä otetuista laukauksista.

Hän jatkoi: “Ensimmäinen kerta, kun työskentelen elokuvakuvakkeen @lucbesson kanssa, niin kiitollinen ja en voi odottaa y’allia #MeetBUBBLE: lle.”

Leikissä RiRi, joka äskettäin avasi Oskarin pyrkimyksistään, selitti, miten hän osallistui elokuvaan sen jälkeen, kun Besson oli lähestynyt häntä.

“Luc tavoitti päälleni ja minä, ja minä näin, kuinka paljon hän huolehti tästä projektista. Jokainen, joka rakastaa elokuvia, on faneja Luc Bessonin töistä”, hän sanoi. “Hän on luonut tämän uskomattoman maailman. Olen niin siunattu, että saan tämän kokemuksen.”

Sitten näemme “Wild Thoughts” lauluntarjoaja encapsulating sultry viihdyttäjä eri upeita kauneus näyttää, mukaan lukien vaalea peruukki ja liukas musta bob.

En voi uskoa, että se on jo tuolloin! JULI on täällä ja se tarkoittaa, että #VALERIAN on liian !!!! Ensimmäinen kerta kun työskentelen elokuvakuvakkeella @lucbesson! Joten kiitollinen ja en voi odottaa y’all #MeetBUBBLE @ valerianmovie osuu teattereihin 21. heinäkuuta ���� ��

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

RELATED: Rihanna haluaa voittaa Oscarin

Voit virallisesti tavata Bubble kun virmajuuri pääsi teattereihin 21. heinäkuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 87

map