Rihanna hävisi itsekseen kaikkein kauheimmaksi 30. syntymäpäiväjuhliksi

Joissakin melko yllättäviä uutisia, Rihanna heitti itselleen todella eeppinen 30. syntymäpäivä bash. Hänen vieraslistansa lisäksi hän ei ollut kerännyt A-listan kuuluisuuksia, mutta yksityiskohdista, jotka hän jakaa, on selvää, että hän ei säästellyt mitään kuluja soittamaan uudella vuosikymmenellä. 

Kuinka jännittävää oli hänen huijansa? Luulkaamme tapoja, joilla Rihanna tappoi syntymäpäiväosan pelin. 

Paikat

Rihanna ja hänen ystävänsä alkoivat iltaisin intiimillä neljän ruokalajin illalla New York Cityn The Grill -puistossa, joka sijaitsee Manhattanin ikonimainen Seagram -rakennuksessa. Sivu kuusi. Aterian jälkeen kaikki kokoontuivat Pooliin, joka sijaitsee samassa rakennuksessa.

Vieraskirja

Vieraita olivat Paris Hilton ja Leonardo Dicaprio, jotka snuck osaksi puolueen kautta takaisin, Page Six raportit. Rihannan poikaystävä Hassan Jameel oli mukana, samoin kuin Toni Braxton ja muut Roc Nationin johtajat. 

Esitys

Rihanna teki listalle Toni Braxtonin, jonka hän tapasi viime yönä ensimmäistä kertaa. Legendaarinen laulaja lauloi kuusi kappaletta. “Lopulta tapasin suosikkini, kiitos siitä, että yönni oli niin erikoista! En koskaan anna anteeksi, kun katsot tätä hyvää puolueellani”, Rihanna lähetti Instagram.

vihdoin tapasi favini! kiitos siitä, että yöni oli niin erikoinen! En koskaan anna anteeksi, kun katsot tätä hyvää puolueellani

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

RELATED: Rihannan muuttuvat ulkoasu

Pukeutumiskoodi

Se oli musta-tie-tapahtuma, mutta teke siitä muotia. Rihanna käytti kuumaa vaaleanpunaista ja mustaa Saint Laurentin mini-pukeutua, jossa oli kiemurteleva pää ja korkeat leikatut pohjat. 

Juomat

Osapuoli ilmeisesti murskasi satoja pulloja samppanjaa. Ei liian nuhjuinen kääntymistä varten 30. 

Osapuolten jälkeen Rihanna jakoi joitain suosikki hetkiinsä Instagramissa. “Strongest yö kaikesta !!! ympäröivät ihmiset rakastan eniten! 30 on jo suosikki aikani”, hän kirjoitti rinnalla kuva itsestään. 

tukevin yön kaikki !!! ympäröivät ihmiset rakastan eniten! 30 on jo suosikki aikani.

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

jengi.

Postissa, jonka badgalriri (@badgalriri) jakaa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 47

map