Rihanna etsii papin muotinsä kaksoisosassa Met Gala

Yhdeksi tämän vuoden Met-Gala -elokuvan rooleista Rihanna todella vetosi ulos kaikista pysähdyksistä. Hänen hopeinen Margielan ilme ja Cartier-jalokivi kyseenalaistivat tämän vuoden teeman “Taivaankappaleet: muoti ja katolinen mielikuvitus” ja vain siinä tapauksessa, että tarvitsisit lisää todisteita siitä, että hän kokonaan nauloi sen, hän löysi hänet doppelgangerin Metropolitan Museum of Art. 

Esikatsellessaan tämän vuoden näyttelyä, Rihanna tuli esille kokoelman kokoelma, joka näyttää hyvin samanlaiselta kuin omasta ensemble-erityisesti allekirjoitus papin hattu. Todellisessa Rihanna-muodossa hän esitteli hänen muotin kaksoisinsä.

Kuka puki sen paremmin? No, annamme sinun päättää itsestäsi, mutta ei monta ulkonäköä voi päällään hänen mini-mekko ja kristallikuvioitu kaari.

Rihanna Inside Met Gala - Lead
 Kevin Mazur / Getty Kuvat Met -museolle / Vogue

RELATED: Katso Rihanna’s 2018 Met Gala -näkymä jokaisesta kulmasta

On mahdollista, että Rihanna houkutteli inspiraatiota ulkonäkönsä museon kokoelmasta, mutta riippumatta siitä, mikä on reilua sanoa, että kun Rihanna sitoutuu teemaan, hän todella sitoutuu. 

Vuoden aiemmin hän on ollut yhtä omistautunut Metin valitsemaan näyttelyyn. Esimerkiksi viime vuonna hän antoi meille perhosävyjä koralli- ja kukka-kuvioidussa avantgarde-ilmeessä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map