Revenge Series Finale: Kaikki Amanda Clarken Dream-Come-True-häämekosta

Millainen tapa mennä ulos! Vaikka olimme surullisia tekemään tarjouksia Kosto adieu viimeisen sarjan viimeisimmässä jaksossa katsellen Emilyä ja Jackia onnellisesti purjehtivat auringonlaskuun yhdessä oli hetki hetki, jota olimme odottaneet vuosia. Mutta ilmeisesti ei tapahtunut ilman osuutta draamasta.

Kun hautajais Louise oli järjestänyt hänelle, Victoria, joka on pukeutunut valkoiseen Tom Fordin pukeutumiseen, puhuu Margauxille ja päättää paljastaa Louiseille, että hän oli väärennyt oman kuolemansa. Louise vahvistaa Emilylle, että Victoria on todella elossa ja kaksi kohtaavat toisiaan varastossa, jossa Victoria on piiloutunut, ja ampuja tapahtuu. “Halusimme, että perustavanlaatuinen Victoria ja tärkein Emily Thorne näyttävät, kun heillä oli ampuja, joten Amanda hänen mustana huppareineen ja Victoria klassisessa vaippapuvussaan”, toteaa pukuja Jill Ohanneson. “Rakastin myös mustan ja valkoisen elementin ehdottaa – kuka on hyvä ja kuka on paha?” Victoria ammuttiin David, joka oli piiloutunut varastosta, ja kun hän ja Emily kiistelevät, Victoria ottaa aseen ja ampuu Emily. 

Leikkaa muutaman kuukauden kuluttua, ja Emily – nyt menossa oikealla nimellään, Amanda Clarke – on hetkiä poissa kävelemällä käytävää menossa Jackin kanssa. Hän näyttää mukavalta ja onnelliselta hänen upeasta pukeutumisestaan, jonka Ohanneson suunnitteli itseään vastaamaan hääpukuaan, jonka hän käytti naimisiin Danielin kanssa. 

SAMANKALTAISET Kosto: Victoria – mekko Että Lopullinen kohtaus

Kosto Wedding dress embed
Kohteliaisuus

“Se oli ehdottomasti viimeinen iso muotoiluni näyttelyyn, ja se oli täydellinen mekko Amanda Clarkelle naimisiin Jackin kanssa, hänen kultaseni neljän vuoden kuluttua”, hän kertoo meille. “Hänellä oli hääpuku Danielin kanssa, hänellä oli vielä rooli, ja halusin, että yksi oli erittäin suuri ja spektaakkeli, mutta tämä halusin sen olevan kaunis, yksinkertainen, tyylikäs ja romanttinen.” Ohanneson, joka jakoi edellä mainitun luonnoksen Tyylissä, pukeutui sifonista ja pitsiä, varmistaen, että se korosti leikkausvyötä ja hahmoa. “Tämä mekko oli todellinen hänelle, ja halusimme yleisön näkevän, että tämä oli todellinen Amanda, suuren pörröisen hääpuvun sijaan”, hän lisää. “Se oli hyvin pehmeää, kaunista ja aistillista, mutta voisitte sanoa, että hän oli vielä erittäin mukava.”

Kun onnistuivat pariskunnan sydämelliset puheet, joissa he kunnioittivat ystäviensä ja perheensä, jotka he olivat menettäneet aiemmin tänä vuonna – mukaan lukien David Clarke, joka vapautettiin vankilasta Victoriain ampumisen jälkeen ja kuoli syöpään Amandan kanssa hänen puoleltaan – Amanda yllätti Jackin kultainen noutajapennu (nyökkäys koiralleen Sammylle epäilemättä), ja molemmat purjehtivat Hamptonsista veneellä, jonka David oli palauttanut. Aivan kuten juhlat juoksevat, nuori mies, joka tarvitsee apuaan selvittää äitinsä nimi, kertoo, että Nolania on suositellut tavoittavansa häntä. Hän päättää auttaa häntä, emily Emily tällä kertaa, kuten muut meistä yhdessä aloittaa vetoomuksen Nolan saada spin-off show. Hei … se voisi tapahtua!

KUVAT: Tour the Kosto Vaatekaappi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map