Revenge’s Elena Satine: “Fanit eivät ole pettyneitä” sunnuntain Series Finale

Kosto fanit, aika on tullut. Neljä aktivoitua vuodenaikaa, ABC: n Hamptons-pohjaisen draaman viimeinen episodi ilmestyy tänä sunnuntai-iltana. Näyttelyn tähti Elena Satine, joka pelaa Etelä-Belle Louise Ellis, äskettäin pysähtyi TyylissäN toimistoja keskustelemaan roolistaan ​​- ja jopa ennen ilmoitusta, että kausi 4 olisi KostoViimeinen, Satine vakuutti meille, että tämän viikon finaali näyttäisi oikeutta. “Fanit eivät tule pettyneiksi”, hän sanoi.

Ja älä huoli, jos et vielä ole varma, että sarja sitoo kaikki sen löysät päät. “Me olemme päätyneet paljon tärkeimpiin tavaroihin”, Satine paljasti. “Se ei tule olemaan sellainen asia, jossa lopetamme suurta kalliotaidetta. On vielä olemassa jonkin verran mutta suurin osa mielestäni ihmiset ovat tyytyväisiä. “

SAMANKALTAISET Kosto Star Elena Satine jakaa ajatuksensa mahdollisesta Spinoffista

Vaikka sarja päättyy, sen tähdet eivät ole vielä toistaiseksi kertoneet hyvästit. “Kahden viikon kuluttua kuvaamisen jälkeen Emily [VanCamp] oli kuin” Me kaikki tarvitsemme yhdessä, koska olen jo kaipaan sinua “, sanoi Satine ja lisäsi, että valettu” etsii jotain tekemistä toukokuussa, kun kaikkien takaisin heidän mini-lomat. “

Kosto Cast - Embed
Facebook / Revenge

Niinpä he päättivät tehdä suunnitelman – ja Satine tiesi juuri sen, mitä heidän pitäisi tehdä Venäjän juuriensa ansiosta. “Aiomme viedä luokan, joka yhdistää vodan kaviaarin Petrossianissa L.A.”, hän sanoi. “Koko joukko meistä tulee olemaan siellä, joten se on hauska päivä.” Pidämme silmällämme silmät hilseilemään mistä tahansa mini-yhdistelmästä Instagram napsauttaa, se on varmaa.

Revenge-sarjan finaali ilmestyy sunnuntaina 10. toukokuuta kello 10.00. ET ABC: ssä.

KUVAT: Katso Kosto Star Emily VanCampin muutoshoito näyttää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 30

map