Renée Zellweger on tuntematon Judy Garlandin uudessa biopiikissä

Jälkeen jotain vetäytyä valokeilusta, Akatemian palkinnon voittaja Renée Zellweger on astumassa rooli tahansa näyttelijä haluaa innolla pelata: Judy Garland.

Renee Zellweger Lead
JB Lacroix / Getty Images

Bioppi, Judy, seuraa Garlandia loppuunmyytyjen Lontoon konserttisarjan kautta talvella 1968. Tämä ajanjakso merkitsee legendaarisen esiintyjän lopun alkua, koska hänet löydettiin kuolleena hänen lontoolaisessa paikassa kesäkuussa 1969 huumeiden yliannostuksesta.

Judy Garland Embed
Larry Ellis / Daily Express / Hultonin arkisto / Getty Images

Garland, joka oli naimisissa viisi kertaa 47-vuotiaana, nautti viidettä aviomiehensä Mickey Deansia kuukausia ennen hänen kulkua. Kaksi Judyn avioliitosta oli lapsia: Liza Minelli, Lorna Luft ja Joey Luft. Vaikka elokuvan koko ulottuvuus on hieman epäselvä, IMDb-sivulla luetellaan sekä Lizan että Lornan roolit.

Judy juuri julkaissut ensimmäiset Zellwegerin kuvat, jotka muodostavat myöhäisen Garlandin, ja muistutus on todella hämärää. Valokuvassa näyttelijä esiintyy kimaltelevassa kukka-cocktail mekossa, hiukset lyhyt ja pimeä, huulet rohkea magenta sävy.

TK
Pathen / BBC

Me emme ole vielä kuullut Bridget Jones tähti ottaa Garlandin jäljittelemätön timbre, mutta hän on spot-on niin pitkälle kuin esiintymiset mennä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map