Reese Witherspoonin tytär heijastaa hänen Pariisin debyyttinsä sydämellisessä huomassa

Viime lauantaina Reese Witherspoonin 18-vuotias Ava Phillippe teki suuren yhteiskunnallisen debyyttinsä yhdellä maailman hienostuneimmista ja vaikeimmista esittelevistä palloista, Bal des Débutantesista Pariisissa.

Valitettavasti harvat meistä koskaan tietävät debuttailipallon kouristukset sen korkean draaman kuvauksen jälkeen, jonka olemme nähneet O.C. ja Gossip Girl-mutta se on todennäköisesti hauskempaa.

Henkilökohtainen kateus syrjään, Avan debyytti näytti olevan vieläkin prinsessa-arvoisempi kuin mitä olimme kuvitelleet.

Puhallettu pronssi-Giambattista Valli Ballgown, Phillippe seurasi 19-vuotias Maharaja Padmanabh Singh Jaipur kautta kullattu Ballroom of The Peninsula Pariisi.

@avaphillippe Giambattista Valli Haute Couturessa, jonka Maharaja Padmanabh Singh seurasi Jaipur @pachojaipur @ lebal.paris 2017

Toinen virka, jonka Giambattista Valli Virallinen (@giambattistavalliparis) jakaa

Se Giambattista kiertää ✨ Ava Phillippe ja Jaipurin Maharajah tanssivat La La Landin valssin ✨ @ lebal.paris @avaphillippe @pachojaipur @parismatch_magazine @payalnewyork @giambattistavalliparis. . . #debutante #lebal #paris #avaphillippe #jaipur #maharaja #helppoinen #waltz #dancing #lalaland #twirl #giambattistavalli #rikkupuukot #fairytale #magic #evenning #love #lebaldesdebutantes #peninsula #duo #hautecouture #ladyluxury

Paloma Clement Picos ��: n (@palomapapers) yhteinen viesti

Keskiviikkona Ava jakoi omat takeensa elämäkertaisesta kokemuksesta. 

“Vau! Olen niin innoissani, että minulla oli tilaisuus tavata niin kauniita, ystävällisiä, tukevia ja intohimoisia nuoria naisia ​​(ja miehiä!) Le Balissa. Minusta tuntuu niin etuoikeutettu osallistumaan tähän tapahtumaan tietäen, että se kerää rahaa sekä Seleni-instituutille että Enfants d’Asie -järjestölle, kaksi järjestöä, jotka tukevat erittäin tärkeitä syitä “, hän kirjoitti. 

“Viime viikolla tuntui unelma, ja olen niin kiitollinen siitä, että sinulla on niin paljon kauniita muistoja tästä seikkailusta”, hän jatkoi. “Kiitos kaikille asianosaisille! : Kimppu:(P.S. Tiedän, että tämä viesti on erittäin myöhäistä, mutta olen toipumassa joistakin suurista jetlagista / takaisin kouluun!) “

Vau! Olen niin innoissani, että minulla oli tilaisuus tavata niin kauniita, ystävällisiä, tukevia ja intohimoisia nuoria naisia ​​(ja miehiä!) Le Balissa. Minusta tuntuu niin etuoikeutettu osallistumaan tähän tapahtumaan tietäen, että se kerää rahaa sekä Seleni-instituutille että Enfants d’Asie -järjestölle, kaksi järjestöä, jotka tukevat erittäin tärkeitä syitä. Viime viikolla tuntui unelma, ja olen niin kiitollinen siitä, että sinulla on niin paljon kauniita muistoja tästä seikkailusta. Kiitos kaikille mukana oleville! �� (P.Se tiedän, että tämä viesti on erittäin myöhäistä, mutta olen toipumassa joistakin suurista jetlagista / takaisin kouluun!)

Ava Phillippen (@avaphillippe) jakama viesti

Vaikka tiedämme, että Ava ei ole (vielä) seurannut vanhempiensa arvostetuissa jalanjäljissä, uskomme tänä iltana ansaitsevan hopeisen näytön vastin – ehkä äiti haluaa tuottaa?

Tänä viikonloppuna 25. vuosittainen Bal des Débutantes -tapahtuma isännöi Le Bal Paris Pariisin Peninsula-hotellissa. TRIPLEMag pystyi osallistumaan ja mukana myös Reese Witherspoon tytär Ava Philippe. Availla on Giambattisa Valliin suunnittelema kultainen haute couture-pallo. Tapahtuma: Le Bal Paris 2017 Kuva: Cherisherry Zhang Toimittaja: Triple Mag LA. . . . . #styling #fashion #magazine #fahsionicon #makeup #covershooting #trend #stylegram #ikkuna #lookbook #beautyproducts #hairstyle #jewelry #avaphillippe #reesewitherspoon #lebal

TripleMagin (@triple_magazine) jakama viesti

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map