Reese Witherspoonin tytär Ava “tappoi” ACTin ja kävi näissä korkeakouluissa

Lapset kasvavat niin nopeasti. Pyydä vain Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon. Heidän vanhin tytär Ava tutkii jo oppilaitoksia, ja kun Phillippe ilmestyi Elää! Kellyn ja Ryanin kanssa Maanantaiaamuna hän esitti kaikki kouluun liittyvät yksityiskohdat.

“[Ava] otti ACTin ja tappoi sen”, sanoi Phillippe. “Se on todella jännittävä aika. He ovat niin hyviä lapsia, he ovat suuria opiskelijoita ja nautin nähdessään heidät aikuiseksi. “

Osa tästä prosessista 17-vuotiaalle Avaan kuuluu yliopistokäyntejä. Phillippe sanoi, että hän katsoo Washingtonin yliopistosta, Berkeleystä ja San Diegon koulusta, ja lisää, että hän haluaa sanoa länsirannikolla, koska hän on Kalifornian tyttö.

Witherspoon ja Phillippe erosivat vuonna 2007, mutta molemmat osallistuvat aktiivisesti Avaan ja heidän 13-vuotiaan poikansa Deaconin elämään. Ava alkaa erinomaisesta listasta kouluista, mutta Phillippe auttaa häntä lyömään sitä tekemällä matkoja, vaikka hän sanoi, että prosessi on hieman pelottava.

VIDEO: 7 Times Reese Witherspoon ja Ava Phillippe Twinned

“Ettekö vain löydä itsellesi niitä kampuksia, jotka katselevat ympärillä, missä pahat asiat saattavat tapahtua?” Hän myönsi.

“Kaikki mitä sinä välität … haluat heidät turvallisiksi ja haluat, että heidät löytävät itsensä, ymmärtävät täysin, mutta sitten on niin, olet kaukana ja mitä tapahtuu, ja mistä sinä aiot päästä?” hän sanoo.

RELATED: 10 kertaa Reese Witherspoon näytti juuri kuin hänen lapsensa

Jos Ava on kuin hänen vanhempansa, olemme varmoja, että hän menestyy. Onnea college-sidoksesta opiskelijalle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 63 =

map