Reese Witherspoon vastaa hänen vaaraansa! Luokka eniten Reese Witherspoon Way mahdollista

Reese Witherspoon – faneja ja vaara! katsojat saivat miellyttävän yllätyksen maanantai-iltana, kun Oscarin voittavan näyttelijän elokuvat hallitsivat koko sarjan pelinäyttelyssä.

Reese Witherspoon Lead
Mike Marsland / Mike Marsland / WireImage

Luokka alkoi hidastua ja helppoa, saalistaen yleisimmistä RW-tietämyksistä kysymällä elokuvasta, jossa hän kuvasi “Singer June Carter” (Mikä on Kävele linja?). Kilpailunjohtaja Daniel huokasi nopeasti, mutta ei voinut saada otsikkoa tarpeeksi nopeasti. Anna: Emily (jonka RW-tieto on niin laaja, hän ei tarvitse sukunimiä – RW-elokuvien Madonna, jos haluat).

Emily varasti luokkaan ja vastasi luottavaisesti jokaiseen kysymykseen klassisen elokuvan kanssa Witherspoonin faneille.

Tietenkin, Witherspoon itse kiinni tuuli tämän uskomattoman hetken sisään vaara! historiaa, ja lisäsi hänen uskomattoman Reese Witherspoon-esque kaksi senttiä: “Sinun täytyy olla nopeampi, Daniel! Mennään, Emily! @Jeopardy tämä teki minun päiväni! “, Hän sekoitteli videokuvan rinnalle episodista.

P.S. vaara!, jos tarvitset jonkun, joka kirjoittaa Reese Witherspoon -aiheisia kysymyksiä (er-answers), Tyylissähenkilökunta on valmis ja valmis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 40

map