Reese Witherspoon lisää auringonpaistetta valaistustarvikkeisiinsa

Nyt näin lämpimät säätilat. Reese Witherspoon onnistuu aina saamaan huomiomme kirkkailla, preppy-yhtyeillään, eikä hänen uusin ollut poikkeus. Näyttelijä astui Los Angelesiin torstaina kesänvalmis-yhtyeessä, jonka hän valmisti neon-lisävarusteilla, ja haluat kopioida ulkoasun.

Witherspoon yhdisti parin rajatut farkut sinisellä ja valkoisella ruudullinen paita, mutta se oli hänen kengät ja kukkaro, joka todella sai huomiomme. Kolmesta äidistä oli päättynyt vaatteensa kirkkaan keltaisella terävällä kärjellä ja ristipäällyspussi, jossa oli koordinoiva keltainen hihna. Ja hyviä uutisia: Jos rakastat kukkaroasi yhtä paljon kuin me, se on tällä hetkellä myynnissä 150 dollaria (alle 295 dollaria) Witherspoon elämäntyylistä, draperjames.com.

Tietenkin tämä ei ole ensimmäinen asenne Witherspoon on kulunut, että olemme halunneet kopioida. Aiemmin tässä kuussa hän käytti kauneimpia kukkahousuja, osoittaen, että malli voi todellakin olla uraauurtavaa keväälle ja huhtikuussa hän vetäytyi yhden kauden kuumimmista trendeistä, kick-flare housuista, kuten pro. 

RELATED: Reese Witherspoon todistaa kukkaiset housut kevääseen ovat uraauurtavaa

Emme voi odottaa, mitä hän käyttää seuraavaksi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map