Raskaana oleva Khloé Kardashian Rocks Farkut San Franciscossa

Khloé Kardashian saattaa olla raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa, mutta hänellä on vielä tapoja mennä, ennen kuin hän ottaa tyyliäänen äitiysmuotimestareista, vanhemmista sisuksista Kim ja Kourtney Kardashian.

33-vuotias todellisuus tähti astui San Franciscossa lauantaina matkalla lahden alueelle hänen Kardashian Krewin kanssa.

Ja raskaana olevalle tähdelle ei löytynyt löysää irtonaisia ​​maxidressejä tai empire-vyötäröä. Hyvä amerikkalainen perustaja osui kadulle pari korkean vyötärön valopuhdepukuissa, jotka hän asettui mustisiin polviin saappaisiin, yhdistelemällä pohjat sopivalla napituspaidalla, musta rintaliivit, ja oversize ombré sävyt. Tosi-tähti vietiin vaaleisiin säikeisiinsä korkeaan ratsastustelineeseen ja varusteli ulkonäköä suurilla timanttisormuksilla ja mustalla YSL-vyöllä kultaisella logo-laakerilla.

Khloe Kardashian Maternity
Splash News

Vaikka KoKon raskauden uutiset katkesi useita viikkoa sitten, Kardashian ei ole vielä henkilökohtaisesti vahvistanut raportteja. Aiemmin tässä kuussa Khloé tapasi takaisin faneille, jotka väittivät näkevänsä vauvakuvaansa viimeaikaisesta Good American -kampanjasta.

RELATED: Moms-to-Be Kylie Jenner ja Khloé Kardashian ovat alkaneet suunnitella heidän taimitarhojaan

“Tämä on vain peplum-paita”, hän kirjoitti 5. lokakuuta julkaistussa Instagram-kommenteissa. “Se pahenee alareunassa. Se on juuri niin kuin paita on suunniteltu. Joissakin seuraavista SAME-ampumisesta tulevista kuvista olen kasvin alkuun. Näytetään paljon ihoa … “

Mitä Khloén viimeisimmän katutyylin ulkoasuun? Rakastamme sitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 69

map