Khloé Kardashian tietää, että yksinkertaisesti Kar-Jenner tarkoittaa, että hänet kuvataan kaikkialla, missä hän menee, mutta raskaana oleva todellisuus tähti pyytää paparazziin ryhtyä muutaman askeleen taaksepäin ainakin odotettaessa. Ensimmäinen äiti-to-be kirjoitti utelias veto Twitterissä sunnuntaina kerjäämällä valokuvia jättämään hänet yksin lentokentällä.

“Toivottavasti paparazzi ymmärtäisi, kuinka kovaa lentämistä on minun ruumiissani juuri nyt. Se on ainoa hetki, kun tunnen uskomattoman uupunut, turvonnut ja pahoinvointi. Ihmettelen epätavallisia asioita ja otin kuvan, kun tunnen kyllä ​​sian, jota en todellakaan voi tehdä ilman. Ainakin olla [hiljainen], jos tarvitset “, hän kirjoitti.

“Tiedän, että se tulee alueelle ja vihaan, kun ihmiset valittavat tällaisista tavaroista. Mutta kun olen raskaana, haluaisin rakastaa jotain rajoja paparazziin. Tiedän, että se ei tapahdu, mutta tässä on tehtävä se universumiin. “

Khloe kardashian pregnant, khloe kardashian paparazzi, airport style
starzfly / Bauer-Griffin / GC Kuvat

Tähti sai suuria suosionosoituksia Twitterissä hänen sydämellisestä pyynnöstään, jopa vastaamalla takaisin faneille. “Kiitos rakkaudesta!” Hän kirjoitti takaisin yhteen vastaukseen. “En välitä paparazzi-laukauksista, jos ihmiset kunnioittavat. He yrittävät saada pahimmat laukaukset tarkoitukseen. Luulen, että lentoasema on hieman liian hektinen ja pelottava minulle TBH. “

RELATED: Khloé Kardashian omaksuu “Way More Prominent” selluliittia raskauden aikana

Koska hän ilmoitti raskaudestaan ​​joulukuussa, Kardashian on laulanut kehosmuutoksista. “Minulla on nyt selluliittia jaloissani! Söpö! Söpö! “Hän kirjoitti. “Minusta tuntuu, että minulla on aina ollut selluliittia, mutta se on tällä hetkellä näkyvämpi.”

Pyydä Khloa pitämään sen todellisena.