Raskaana Chrissy Teigenin uudet bangit saattavat olla vuoden hiustenleikkaus

Uusi ilotulppa ei ole ainoa asia, jonka Chrissy Teigen juhlii tällä viikolla! Malli esitteli vain uuden loma-kampauksen heti raskauden ilmoituksensa jälkeen.

Teigen esitteli supernainen sormensa Instagram-postissa tiistai-iltana yhdessä Snapchat-sydämen suodattimen kanssa osoittaakseen kuinka paljon hän rakastaa heitä. Uudessa videossa Teigen näyttää todella innostuneelta siitä, että hän näyttäytyy hänen tosi hameistaan ​​kun hän leikkii hänen uuden leikkauksensa, hiusgeurien Jen Atkin ja Priscilla Vallesin.

“Just banged”, ääni, joka kuulostaa kuin Jen Atkin’s sanoo lyhyen leikkeen. “Se on todella hiuksiaan.”

Teigen vastaa kohteliaasti: “Rakastan sitä, sinä olet lahjakas.” Katso se täältä:

Minä tein sen! Kiitos @jenatkinhair ja @priscillavalles!!!

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

“Tein sen! Kiitos @jenatkinhair ja @priscillavalles !!!” Teigen kuvattu video. Ja Atkin lähetti oman kollaasi cravings kirjoittajan uudet hiukset:

Onnittelut @johnlegendille ja @chrissyteigenille heidän perheenjäseniään varten … Chrissyn uudet bangs (oh ja toinen vauva) ��✂️

Julkisen Hairstylistin (@jenatkinhair) yhteinen viesti

Mutta onko se todella hiuksiaan? Priscilla Valles on hiustenpidennys guru tähtiin, joten Teigen voisi soittaa yhtä kuuluisaa temppua meille kaikille!

Joko niin, se näyttää upealta. Nyt haluamme lomia lomille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 96

map