Rakkaustunnelma siitä, miten Meghan Markle ja prinssi Harry todella täyttyivät

Ei ole kiistatonta, että Prinssi Harry ja Meghan Marklein kuninkaallinen häät jättivät vaikutelman meille kaikille, mutta ensimmäisen suudelman, A-listan vieraiden ja kaikkien niiden kimppujen välillä, jotka olivat prinsessa Dianaan, fanit saattavat olla unohtaneet ihastuttava rakkaustarina, joka alkoi kaikki. Kuinka teki Meghan Markle tavata Prinssi Harry? 

Huhuja siitä, miten tähtipariskunta on kääntynyt, kun Harry paljasti ensimmäisessä yhteisessä haastattelussaan, että nimeämätön “yhteinen ystävä” esitteli heidät, mutta nyt konkreettisia yksityiskohtia on tullut esiin.

TK
Karwai Tang / WireImage

E! Uutiset vahvistivat, että Prinssi Harry ja Meghan Markle tapasivat ensimmäisen kerran Harryn lapsuuden ystävän Violet von Westenholzin, ei muotisuunnittelija Misha Nonoon tai Marklen ystävästilaani Jessica Mulroneyin tai Markus Andersonin, joka työskentelee Soho Housessa, kuten jotkut olivat oletelleet. von Westenholzin isä on baron ja on kavereita prinssi Charlesin kanssa, ja lähde kertoi E! kaikki siitä, miten royal romance alkoi.

“Harry oli todella vaikea löytää ketään”, lähde sanoi. “Se on tarpeeksi vaikeaa löytää joku uusi päivämäärä, hän voi tuskin mennä Tinder tai dating app kuin tavalliset ihmiset, mutta tavata joku, johon olet todella yhteydessä, se osoittautui lähes mahdottomaksi, se oli jotain hän oli luottanut hänen hän oli valmis tavata joku, mutta oli niin vaikeaa löytää oikea henkilö. “

RELATED: Todisteet, että Meghan Markle on 100 prosenttia Queen Elizabeth-Hyväksytty

Kun von Westenholz ja Markle tapasivat von Westenholzin PR-työssä Ralph Laurenissa, asiat muuttuivat huomattavasti helpommaksi.

“Meghan oli ollut osa Lontoon yhteiskunnallista kohtausta jonkin aikaa, ja hän oli sijoittunut korkealle yhteiskunnalle hyvin helposti”, lähde sanoi. “Ja kun Harry kertoi Violetille, että hänellä oli vaikeuksia löytää joku, Violet sanoi, että hänellä olisi vain täydellinen tyttö häntä kohtaan.”

Tämä johti ensimmäisen sokeuden päivään kesällä 2016, ja loput on kuninkaallinen historia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 86

map