Rakastele Lauren Conradin sisustustyyliä? Kauppa etsii yhtä osia kotiinsa

Lauren Conrad on nopeasti tulossa meidän go-to-tyylinen-kuvaketta. Se ei ole pelkästään tyylikkäitä Street-tyyliä, jota me rakastamme. Haluamme myös kopioida ihon, Instagram-suodattimen, ja haluamme ehdottomasti hänen tyylikkään talonsa! Hänen Beverly Hills Penthouse -huoneisto on täynnä upea yhdistelmä modernistisia suunnittelijapalasia ja oh-niin-täydellinen kirpputori löytöjä.

Kauniista tyynyistä näyttävään valaistukseen toimittajat löysivät ostosmahdollisuuksia Lauren Conradin kotona.

Lauren Conrad Home
Douglas Friedman
Lauren Conrad Home
Kohteliaisuus

Ensimmäinen askel talon kaunistamiseksi kauniin Lauren Conradin kanssa on saada täydellinen kattokruunu! Rakastamme jumbo orvieto kattokruunu, jonka on suunnitellut E. F. Chapman ($ 3,570, circalighting.com).

Jos budjettisi ei salli ultra-glam-valaistusta, peilatkaa Conradin kodikas ja tyylikäs sohva tyynyjä sekoittamalla suuria malleja ($ 195, judyrosstextiles.com), graafisia kirjonta ($ 90, shop.cococozy.com) ja (tietenkin!) kulta tyynyt ($ 40, pillowdecor.com).

RELATED: Miten viinitarhan häät kuten Lauren Conrad

Lauren Conrad Home
Douglas Friedman
Lauren Conrad Home
Kohteliaisuus

Conradin olohuone on minimalistinen ja täysin tasapainoinen, mutta silti täynnä runsaasti viihtyisiä istuimia ja valoisat henkilökohtaiset kosketukset. Jotta saisit kotiasi ulkoasua, löysimme kauniisti ommellut nahkaverhot (275 dollaria, moroccanprestige.com), ylimitoitettu kullattu peili ($ 306, wayfair.com), ja teksturoidut elohopeamassat, jotka näyttävät entisestään, kun ne ryhmitellään yhdessä ($ 29- $ 44, westelm.com).

Lauren Conrad Home
Douglas Friedman
Lauren Conrad Home
Kohteliaisuus

Me rakastamme kultaista, näyttävää kattokruunua, joka roikkuu Conradin ruokasalissa. Nab kopioi Astra-kattokruunu ja heittää laulukilpailu kuten Lauren ($ 1,928, anthropologie.com).

RELATED: 7 Vinkkejä #Shelfie saa yhtä söpöä kuin Lauren Conradin

Lauren Conrad Home
Douglas Friedman
Lauren Conrad Home
Kohteliaisuus

Conradin keittiön aurinkoisella kulmalla on klassisen Eero Saarinen -taulun ympärille kustomoitu tuftattu pannu. Jos pidät ulkoasusta, mutta olet budjetissa, kokeile Docksta-taulukkoa Ikeasta, kuvassa yllä (199 dollaria, ikea.com).

RELATED: Lauren Conrad juhlii morsiamen suihkunsa tyylillä

Lauren Conrad Home
Douglas Friedman
Lauren Conrad Home
Kohteliaisuus

Jopa Conradin varastointi on upea! Hän tuppaa pois ei-välttämättömiä kauniissa koristeellisissa rungoissa. “Pidän ulkona kauden vaatteita niissä”, hän selittää. “Pari on täynnä bikinisia talvella, sitten vaihdan ne huivit kesän aikana.”

Mimic Conradin tyylikkäitä organisatorisia taitoja näillä pehmeillä huokosilla (kahdella 100: llä, 150style.com: lla) ja hänen viihtyisällä komerolla varustetuilla istuimillaan samanlaisella, ylimitoitetulla nojatuolla ($ 643; laylagrayce.com).

-Kate Donovan raportoimalla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map