Rajaa keltaisia ​​kynsiä näillä yksinkertaisilla kotiin korjaustoimenpiteillä

Vaikka kellastumisen kynnet eivät ole houkuttelevin ilme, voit mielellään tietää, että on helppo korjata.

Kuten mikä tahansa manikyyri-maven voisi luultavasti arvata, yleisin syy kellastumista varten on kynsilakka – tummat värit varsinkin. Jos vampy-sävyjä kaipaavat vinkit ovat vahingoittuneet ja värjäytyneet, ihotautilääkäri ja kynsien erikoislääkäri Dr. Dana Stern suosittelee yksinkertaista kotihoitoa: “Yhdistä kolme tai neljä ruokalusikallista vetyperoksidia ja puolet kupillista vettä ja sekoita ne hyvin.” hän kertoo Tyylissä. “Liitä kynnet liuoksessa kahden minuutin ajan. Käytä pehmeää hammasharjaa, hankaa kynsisi kevyesti ja huuhtele sitten vedellä. Toista kaksi tai kolme kertaa viikossa tarpeen mukaan.”

Sinulla ei ole vetyperoksidia käsillä? Käytä sen sijaan valkaisevaa hammastahnaa, joka koostuu ainesosasta. Levitä pieni kerros kynsiisi ja anna se 10 minuuttia, Stern ehdottaa. Jälkeen lievää pesua, pese hammastahna pois ja seuraa rauhoittavaa kynsinauhaöljyä.

RELATED: Miksi tarvitset lomaa kynsilasta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 16 =

map