Rachel McAdams pukeutuu pukeutumiseen ensimmäisessä Red Carpet -näkymässä, kun hän on tervetullut poikavauva

Rachel McAdams onnistui välttämään valotusta melkein koko hänen raskautensa vuoksi ja teki viimeisen julkisen esiintymisensä Toronton kansainvälisessä elokuvajuhlilla viime syyskuussa ja ohjasi punaisesta matosta syntymänsä jälkeen viime yönä, kun hän saapui Tribeca-elokuvajuhlille ensi-ilta hänen ja Rachel Weiszin jakavan uuden elokuvan kanssa, tottelemattomuus.

39-vuotias, joka ilmoitti synnyttävän pojanpoikaa aiemmin tässä kuussa, käveli maton tiistai-iltana Manhattan Community College Performing Arts Center -kaupungissa. McAdamessa oli erottuva hehku maagiseen (ja silkkiin!) Kukkaiseen Giambattista Valli pukeutumiseen SS 2018 Ready-to-Wear-kokoelmasta. Uusi äiti toi mukanaan mustapuhalluksen, joka näytti olevan musta. Hän piti loput ulkoasultaan yksinkertaisena: hänen auringon suutellut lukot kiinnittyivät löysästi ylöspäin, rohkeat värit vaaleanpunaisesta värjäävät huulet ja ripaus blingin kehystää kasvonsa neliön muotoisella timantilla Ana Khourin korvakorut.

'Disobedience' - 2018 Tribeca Film Festival
Roy Rochlin / Getty Images

McAdamsin tähti, Weisz, 48, joka äskettäin ilmoittanut omia lapsiuutisiaan (hän ​​ja hänen aviomiehensä Daniel Craig odottavat ensimmäistä lastaan ​​yhdessä), osallistuivat myös ensi-iltaan ja näyttivät hänen kasvavasta pudotuksestaan ​​ruskean empire vyötärön Chloé-pukuun jossa on kuvioidut hihat ja yksityiskohdat pitkin olkapäitä ja rintakehää.

'Disobedience' - 2018 Tribeca Film Festival

ensiesityksessä tottelemattomuus 24. huhtikuuta.

Roy Rochlin / Getty Images

Oscar-voittaja puhui E! Uutiset hänen äskettäisestä raskaudestaan ​​paljastavat kertoessaan lähteestä, että hän, Daniel ja heidän kaksi lastaan ​​(aiemmista suhteista) ovat “erittäin innoissaan” uudesta perheen lisäyksestä.

VIDEO: Right Now: Rachel Weisz raskaudestaan ​​ja Rachel McAdamsin uusi vauva

McAdamsin osalta Weisz vakuutti toimittajille, että hänen tähtiensa tekee uskomattoman hyvin, koska hän on toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa. “Näin juuri hänet tänään. En ole nähnyt häntä jonkin aikaa, hän vain hehkuu ja näyttää upea ja upea. Ja hän vain näyttää olevan niin onnellinen ja olen niin iloinen hänelle! Hänellä oli ensimmäinen vauva, se on niin kaunis! “Weisz pudotti.

2018 Tribeca Film Festival - 'Disobedience'
Jim Spellman / Getty Images

tottelemattomuus, joka avaa teattereissa 27. huhtikuuta, kertoo tarinan kielletystä rakkaudesta kahden lesbijohdonsa Ronit (Weisz) ja Esti (McAdams) välillä, jotka asuvat tiukassa ortodoksisessa juutalaisyhteisössä.

Elokuvassa McAdams ja Weisz harjoittavat mitä Viihde viikoittain on katsonut “vuoden parhaaksi seksikohtaukseksi”, ja valettu on yleensä samaa mieltä.

“Näyttämöllä oli energiaa, jota en ole kokenut muissakaan sukupuolesta [miesten kanssa] urani aikana”, McAdams kertoi EW. “Oli kamaraderie siihen. Meistä molemmat tuntui turvalliselta ja vapaalta … Kaikki ne asiat, joita rakastat naisesta, saatat olla [kohtauksessa], joten ymmärrän kiinnostuksen ja vetoomuksen seksuaalisessa yhteydessä. “

“Olen kuvitteellisesti rakastunut ja kertonut tarinoita siitä, että hän oli rakastunut monien miesten kanssa, mutta oli kyse siitä, että hän oli rakastunut naiseen”, Weisz sanoi homoelämän pelaamisesta. “Minun ei tarvinnut järjestellä DNA: ta tai mitään muuta. Esti oli nainen, jota minä rakastin. “

RELATED: Rachel Weisz ja Daniel Craig odottavat ensimmäistä lastaan ​​yhdessä

“Elokuva on todella hyvä paikka näyttää halusta lähikuvaan”, hän jatkoi. “Kaikki on meidän kasvoillamme, etkä tiennyt, mihin toiseen naisen sormet, kielet, ruumis tai pää ovat. Ette nähneet, missä toinen nainen oli. Se ei ollut vain yhden naisen kasvot. Mielestäni se on emotionaalinen, intohimoinen, melkein hengellinen kohtaus. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map