Queen Elizabeth voi ohittaa tämän osan prinssi Harry ja Meghan Markle’s Wedding

Kun toinen kuninkaallinen hää horisontissa, brittiläinen kuninkaallinen perhe suunnittelee kun prinssi Harry ja Meghan Markle sanovat “minä.” He ovat valinneet hääkakun ja lähettivät kutsuja, ja kaikki tuntuu olevan aikataulussa 19. toukokuuta. Mutta missä kuningatar Elizabeth sopii kaikkiin?

Harryn isoäiti kuningatar Elizabeth on aina ollut tiiviin sidoksen hänen kanssaan, joten ei ole mikään yllätys, että hän aikoo olla tärkeä rooli häissä. Viime syksynä, Royal asiantuntija ja biografi Katie Nicholl, tekijä Harry: Elämä, menetys ja rakkaus, päästää Viihde tänä iltana tietää, mitä todennäköisesti kulkee kuningattaren päällä.

Onnittelut Prinssi Harry ja Meghan Markle heidän sitoutumisestaan! Hänen kuninkaallinen korkeutensa ja herra Markle iltapäivällä vieraili Kensington Palacein Sunken Gardenissa valokuvakeskuksessa, joka merkitsi onnellisia uutisia.

Kensington Palacein (@kensingtonroyal) yhteinen viesti

“Windsor Castlein lähteiltani kerrotaan, että [Queen Elizabeth] on hyvin, erittäin tyytyväinen”, Nicholl sanoi. “Hän on sanonut pariskunnalle:” Tämä on sinun häät, tämä on sinun päiväsi. Suunnittele se niin kuin haluat “. [Tämä] on hyvin antelias, koska älä unohda, kuningatar avaa kotiinsa. “

Se sopii varmasti siihen, mitä me tiedämme siitä, miten kuningatar tuntuu Marklea kohtaan, mutta se tuntuu, että perheen fanit voivat odottaa, että suosiota kääntää suoraan häät. 

“Älkää unohtako, että hän on erittäin lähellä pojanpoikaansa, heillä on erityinen suhde, hän on innoissaan nähdessään Harryn asettua ja naimisiin”, Nicholl sanoi. “Hän haluaa olla erittäin tärkeä osa tuota päivää ja todellakin hän haluaa.”

kuningatar Elizabeth Prince Harry embed
Tim Graham

RELATED: Katso 8-vuotiaan Meghan Markle teeskennellä olevansa kuningatar kotimusiikissa

Joten älä odota, että kuningatar Elizabeth olisi osa kaikki.

“Mutta luulen, että kun on kyse illasta ja varmasti puolueesta, jos Spice Girls toimivat silloin, en usko, että kuningatar tulee tanssilattialle”, Nicholl sanoi. 

Tarpeeksi reilu, kuningatar Elizabeth. Ymmärrän kyllä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map