Queen Elizabeth ja prinssi Charles Reagoivat Kate Middletonin ja Prinssi Williamin kolmannen vauvan syntymään

Kuninkaallisella perheellä on paljon juhlia tänä vuonna useilla hääkuvilla horisontissa, mutta he potkailevat sitä Kate Middletonin ja Prinssi Williamin kolmannen vauvan saapumisella.

Lapsi syntyi maanantaina 23. huhtikuuta, ja kuten tavallista, Kensington Palace julkaisi kuninkaalliselta Elizabethin ja kuninkaallisen perheen ilmoituksen syntymän jälkeen: 

Prinssi Charles julkaisi myös lausunnon itseään ja Camillasta, Cornwallin herttuakunnasta. 

“Olemme molemmat niin iloisia uutisista”, hän sanoi. “On hieno ilo saada toinen lapsenlapsi, ainoa ongelma on, etten tiedä miten pysyn heidän kanssaan.”

kuningatar Elizabeth and Kate Middleton lead
Danny Martindale

Nämä noudattavat suurta perinnettä kuninkaan syntymästä. William ja Kate vanhin lapsi, prinssi George, se tuli useiden lausuntojen muodossa. Buckinghamin palatsin edustaja sanoi Edinburghin kuningatar ja herttu olivat “ilahtuneita Georgein syntymän uutisista”.

Kun Prinssi George syntyi, prinssi Charles ampui samanlaisen muistion, joka puhui isovanhempia.

“Sekä vaimoni että minä olemme iloisia ensimmäisestä lapsensa saapumisesta. Se on uskomattoman erikoinen hetki Williamille ja Catherineille ja olemme niin innoissamme heille pojan syntymästä”, hän kirjoitti. “Isovanhemmuus on ainutlaatuinen hetki kenenkään elämässä, sillä lukemattomat ystävät ovat kertoneet minulle viime kuukausina, joten olen äärimmäisen ylpeä ja iloinen isoisästä ensimmäistä kertaa, ja olemme innokkaasti innolla näkemästä vauvaa lähitulevaisuudessa .”

RELATED: Miksi Meghan Markle ja Kate Middleton ovat ystävällisiä, mutta eivät BFFs

Samanlaisia ​​lausuntoja julkaistiin kun prinsessa Charlotte syntyi.

“Queen, Edinburghin herttua, Walesin prinssi, Cornwallin herttuatar, Prinssi Harry ja molempien perheiden jäseniä on ilmoitettu ja he ovat ilahtuneita uutisista”, Charlotten syntymätodistus lukea. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 84

map