Queen Elizabeth II kunnioittaa Benedict Cumberbatchia Fancy New Titleilla

Olemme tunteneet Benedict Cumberbatchin viehättävänä näyttelijänä jo jonkin aikaa, mutta nyt Britilla on uusi nimi: Brittiläisen imperiumin komentaja. Cumberbatch sai kunnia kuninkaalliselta Elizabeth II: lta itselleen tiistaiaamuna Buckinghamin palatsissa, ja on turvallista sanoa, että se on ansaittu monikerta. 

 Sherlock tähti, joka oli ehdolla Oscarille hänen roolistaan Immitation-peli aiemmin tänä vuonna, sai kunnia hänen toimintaansa ja hyväntekeväisyystyössään. Cumberbatch näytti silmiinpistävästi aina sertifikaatin mukaan ja hänet liittyi vaimonsa Sophie Hunterin kuviksi, jotka näyttivät kuvan englantilaisesta täydellisyydestä laventelipukuissa, joissa oli musta leikkaus, jonka hän maksoi monimutkaisella mustalla hatulla. 

Benedict Cumberbatch and The Queen Embed
Anthony Devlin – WPA-allas / Getty Images

RELATED: Tämä uusi kuva Benedict Cumberbatchista Sherlock Holmes tekee päivästäsi

Cumberbatch ja Hunter näyttivät olevan positiivisesti iloisia ja hyvästä syystä – he toivottivat ensimmäisen lapsensa, pojan, kesäkuussa. Näyttää siltä, ​​että 2015 on Benedictin vuosi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 50

map