Queen Beyn Wedding Vow Renewal mekko innoittamana todellinen Englannin kuningatar

Jätä Queen Beyn vetämään hääpuvun innoitusta oikeutetulta Queeniltä.

Beyoncé ja Jay-Z: n Suoralla II kiertue laittaa Beyhive lukituksen viime viikolla, kun kuva siitä, mikä näytti parin vannon uusimisen ilmestyi näytöllä (myös Rumi ja Sir-hi!).  

My babies❤️❤️❤️

Tina Knowlesin (@mstinalawson) jakama viesti

No, huhut näyttävät olevan totta. Häämekko-suunnittelija Galia Lahav vahvisti lehdistötiedotteella, että Bey oli yllään hänen linjansa “Thelma” -vaate “vannon uusimiseen”. vala. uusiminen.

beyonce and Jay-Z 'On the Run II' Tour - Glasgow
Kevin Mazur / Getty Images
beyonce and Jay-Z 'On the Run II' Tour - Glasgow
Kevin Mazur / Getty Images

Kyseinen mekko on osa suunnittelijan “Victorian Affinity” -mallistoa, joka oli sopivasti inspiroima off-the-shoulder hääpuku Queen Victoria käytti, kun hän naimisissa Prince Albert vuonna 1840 (ks. Alla).

Kuninkaallinen Couple
Rischgitz / Getty Images
Kensington Palace - Press View
Samir Hussein / Getty Images

“Thelma” (jota pitäisi oikeastaan ​​nimetä “Beyoncé”) seuraa sen kuninkaallista edeltäjää pitsina ja pitsiä erottaen miehusta, mutta suhtautuu selkeästi nykyaikaisempaan lähestymistapaan, kun kyseessä on merenneito-hame ja herkkä pehmeä paneeli alaspäin housun takana. Puku on saatavilla morsiuspuvulla Bloomfeld 10,300 € (noin 12 200 dollaria). 

Mekko on myös täydellinen 180: stä vyötäröstä, jonka hän käytti alkuperäisellä hääpäivälläan vuonna 2008, jonka suunnitteli vain äiti, Tina Knowles Lawson. “Hän oli niin suloinen, että salli minun tehdä niin”, Lawson sanoi 2016-haastattelussa, jossa hän suunnitteli sarjakokoonpanon, jonka Bey ei ilmeisesti ollut hullu. “Hän palasi myöhemmin eräänä päivänä ja sanoi:” Tiedät, tytär naimisiin, aion antaa hänen poimia oman pukeutumisensa. “Ehkä hän ei ollut niin innoissaan tuohon aikaan, mutta hän on kultaseni.”

RELATED: Mitä Beyonce ja Jay-Z ovat Suoralla II Tour Katsoo voi kertoa meille suhteestaan

beyonce Dress Embed
Kohteliaisuus
beyonce Dress Embed
Kohteliaisuus

Lahav on venäläistä syntyperää, mutta hänen brändi on Tel Avivissa Israelissa – mielenkiintoinen ja kenties hienovaraisesti poliittinen valinta Beylle.

Emme voi odottaa nähdä koko kehon laukausta meidän kuningatar housussa – mutta tietenkään emme tarvitse valokuvaustodisteita tietääksemme, että hän tappoi.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 33

map