Pysäytä kaikki: Kylie Jenner vapautti juuri huulikiilon kaupallisen

Jos sinulla on suunnitelmia 1. huhtikuuta, peruuta ne nyt ja käytä virkistäviä näytöksiasi, koska Kylie Jennerin uusimmat huulipuna, Kylie Cosmeticsin kiilto ovat menossa eloon. Kylie ilmoitti juuri lisäämällä kolmea huulikiiltoa, jotka on nimeltään “Like”, “kirjaimellisesti” ja “niin söpö”, hänen himoavaan, välittömästi myytävällä huulipakkaussarjallaan, jossa on elokuvan trailer-esque kaupallinen setti aavikko.

Seksikäs musiikkivideo, Kylie, joka on pukeutunut sopivaan ruskeaan virkattuun bikinitakkiin, pukeutuneisiin housuihin ja Louis Vuittonin huiviin, säästää päivän huonoja kavereita vastaan ​​hänen ryhmänsä ansiosta (nimekkäästi nimeltään Like, kirjaimellisesti ja niin söpö) ja hänen uuden huulipunan voima, ratsastaen auringonlaskuun. Jos Kylie ei katkaise internetiä uudelleen tämän mainoksen kanssa, se on taattu, kun Kylie Cosmeticsin kiilto julkaistaan ​​perjantaina.

GLOSS #Like #Literally #SoCute

Kuva kirjoittanut King Kylie (@kyliejenner)

RELATED: Kylie Jennerin uusi huulipuna väri käynnistää tänään – tässä on sinun tarvitsee päästä käsiisi yhteen

Katso alla oleva kaupallinen mainos saadaksesi esikatselun kiiltoihin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 4

map