Pukeudu kuten Elsa hääpäiväsi! Disney ja Alfred Angelo vapauttavat jäädytetty-vaatetusvaate tammikuussa

Disney ei voi pitää sitä enää takaisin: Elsa saa häämekseen! Joukkue takana jäädytetty, joka on kaikkien aikojen suurin elokuvamainen elokuva, yhdistää Disney Consumer Productsin ja häät- ja morsiuspuvun suunnittelija Alfred Angelin kanssa vapauttamaan upean Snow Queen of Arendellen innoittaman mekon ja Tyylissä on ensiluokkainen esittely.

“Elsan kaltainen merkki on valtava inspiraatio jokaiselle suunnittelijalle”, kertoo Alfred Angelon pääluottamies Michele Piccione, joka suunnitteli mekon. “Hän on kaunis ja tyylikäs, ja hänen sisäkautensa loistaa läpi, kun hän lopulta ei pelkää omaksua, kuka hän on luottavaisesti ja tasapainoisesti.”

Suunnitteluprosessin aloittamiseksi Piccione katsoi hetkeä, jolloin Elsa muuntuu ja “lopultakin syleilee jäisevät voimansa” kappaleen “Let It Go” kappaleen, jonka Idina Menzel on soittanut maagisesti. “Halusimme kääntää Elsan sisäisen kauneuden ja yksilöllisyyden hienostuneeksi vuodeksi, joka houkuttelee tätä”, Piccione sanoo.

Tuloksena on jäänsininen, pehmeästi päällystetty vaateripus, jossa on suloinen pääntie, joka on valmistettu satiinista, tulleista, glitter netistä ja organas-kerroksista (luonnos edellä). Kauniit koruompelukset pyörteissä kuvioissa peittävät hameen niin, että se hurjaa kuin Elsan niin kovin arvokas tuoreen lumen lunta. Watteau-juna, klassinen tyyli, joka leikkautuu harteilta lattialle, lisää viimeistelyn ja “kaappaa Elsan kirkollisen ulkonäön ja rohkean persoonallisuuden”, Piccione toteaa.

Elsa-innoitettu pukeutuminen on saatavana sekä jäänsinistä että norsunluusta versiossa tammikuussa 2015 Alfred Angelo -myymälöissä. Käy alfredangelo.com-sivustolla löytääksesi sinut lähellä olevia paikkoja.

Ja jos olet morsiamenne, Piccionella on joitain neuvoja, kun ostat unelmapukua: Vedä Elsa ja anna sen mennä. “Tunnista, milloin pysähdy, on avain”, sanoo suunnittelija. “Etsi mekko, joka on sinulle ilmaus, mikä tahansa siluetti, kangas tai rhinestone-konfektio.” Kun löydät huivin, joka saa sinut tuntemaan kaunein, persoonallisuuden laajentaminen, lopeta! “

Katso 100 mieleenpainuvaa julkkis häät hetkiä galleriassamme nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 42

map