PSA: McDonald’s on nyt tarjoillaan kiharat

McDonald’s vastaa kylmäämme liittyviin rukouksiin, yksi askel kerrallaan. Ensinnäkin se esitteli valkosipulisillat ja Internetistä tuli pähkinöitä uutisten yli. Seuraavaksi pikaruokaketjulla on tarjolla valkosipulia asiakkaille tietyissä paikoissa.

Uusi valikkokohta, joka on nimeltään Twister Fries, näyttäisi kovimpien perunoiden rapeimmalta. Mutta Delishin mukaan on jotain erikoista näistä perunoista: He maistuvat kuten rapuja. Luulet että oikein, nämä perunat valmistetaan suolalla, pippurilla ja rapujen maustuksella.

为 它 而 狂 #twisterfries #loveit

Toinen viesti on joyee_99 (@ joyee_99)

VIDEO: Kuinka keittää munat helposti

 

Ne ovat tällä hetkellä saatavilla vain tietyillä paikoilla Singaporessa ja Filippiineillä, joten sinun on hypätä ulkomaille lennettäväksi mausta. Mutta kun otetaan huomioon, että he ovat jo sosiaalisen median tunne, tässä on toivoa, että he menevät tiensä valtioihin joskus pian – ja ehkä he eivät ole rapuja maustettuja, kun he tekevät.

Rengas vaurautta twister-perunoita! #familytraditions # CNY2017 #twisterfries #curlyfries #mcdonalds #aktiivisestihistoria #goneinsixtyseconds #fries

Kayli (@fklt): n jakama viesti

RELATED: McDonald’s ranskalaiset perunat ovat saada vieläkin herkullisempia

Siihen asti paikalliset ruokakauppias on kiharainen perunoiden on tehtävä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 55

map