PSA: Magnolia Leipomo Banana Pudding nyt laivat valtakunnallinen

Magnolia Leipomo voi olla maailmankuulu kuparikastikkeesta – kiitos pienestä osasta Sinkkuelämää– mutta uudet newyorkilaiset tietävät, että kyse on vanukasta. Valo ja pörröinen, tuoreen banaanin ja pehmeän Nilla-kiekkojen viipaleilla kultainen suosikki hoito on niin herkullista, se kykenee tuomaan epäilemättömän jälkiruokavaiheen puhtaaseen iloon. Jos sinulla on onni, että olet kokenut kermaisen pinnan herkullisuutta ensikosketuksesta, kiristä itseäsi: Magnolia toimittaa tänään kulttimaisemansa jälkiruoka valtakunnalliseen.

Jos haluat tilata tilauksesi, käy osoitteessa magnoliabakery.com ja aivan kuten niin, banaanikastikettasi tulee lähimpänä seuraavana päivänä yön yli, varmistaen samalla, että se säilyttää samanlaisen tuoreuden kaltaisen kuin myymälävarastossa. Jokaisessa paketissa on kuusi 16 oz pinttiä (vähintään kuusi istuntoa) kohtuuhintaan edulliseen hintaan 48 dollaria plus postituskulut. Magnolian mukaan ensimmäinen lähetys on suunniteltu lähtemään torstaina 8. kesäkuuta, jos haluat saada hyppäämisen seuraavan viikonlopun lähestyvän vanukasjuhlilla.

RELATED: Tämä suklaa-banaani vanukas vaihtaako jälkiruokapeliä

magnolia Bakery Banana Pudding
Kohteliaisuus Magnolia Leipomo

Ja se ei ole kaikki. Ilmoituksen julkaisemiseksi Magnolia esittelee neljä uutta banaanikastiketta: Kesäkuussa ajetaan Rainbow, jossa on vaniljakastiketta, vaniljajääriä, kermavaahtoa, banaaneja ja konfettiä. Heinäkuussa tapaamme Magic-baarissa vaniljajastiketta, paahdettua kookospähkinää, graham-keksejä, banaaneja ja suklaalastuja. Elokuussa tuodaan S’mores, suklaakastiketta, graham-keksejä, vaahtokarkkeja, vaahtokarkkia, banaaneja ja suklaamurskaimia. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, syyskuussa on neljä ihastuttavaa viikkoa suolaista karamellia, jossa on kerroksia dulce de leche puddinga, suolattua karamellia ja banaaneja.

VIDEO: Jessica Seinfeldin Milano Pudding Resepti

Niin kauan, kesä bod. Tuskin tiesimme teistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − 54 =

map