Priyanka Chopra ei ollut Nick Jonasin puolella MTV Movie & TV -palkinnolla

Odotamme paljon suosikkihahmoistamme, eikö me? Punaisilla matoilla me kritisoimme ulkonäköä, jota ne toimivat niin vaikeasti. Sosiaalisessa mediassa odotamme heitä puolustavan älykkäitä sosiaalisia syitä. Ja kun on heidän rakkauselämänsä, haluamme sen olevan täydellinen.

Joten missä Priyanka Chopra oli vuoden 2018 MTV Movie ja TV Awards -tapahtumassa? Tähän mennessä me kaikki tiedämme, että hän ja Nick Jonas ovat sertifioituja, mutta Quantico näyttelijä ei ollut hänen miehensä puolella palkinnonäyttelyssä L.A., jossa Jonas oli ehdolla Best On-Screen -ryhmälle Jumanji: Tervetuloa viidakkoon ja myös osui lavalle suoritettavaksi Mustalla.

Matolla Jonas (tavalliseen tapaan) näytti söpöltä ja kaunistavan mustan Saint Laurent -näytön, joka sisälsi mustat Chelsea-saappaat, farkut, painettu paita ja tyylikäs nahkatakki. Se on luultavasti mitä Chopra pitää, eikö?

lovi Jonas
Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Instagramin ulkonäöstä näyttää siltä, ​​että hänen on oltava kiireinen. Viikonloppuna hän juhlasi äitinsä syntymäpäivää sosiaalisessa mediassa ja jakoi muutamia hehkuvaa selfies Beverly Hillsista perheensä kanssa. Ehkä hän joutui Jonasin kanssa jälkipuoliskolla?

Hyvää syntymäpäivää kaunista naista .. voimaa minun heikkouteni kaikki valettu yhdeksi. Toivotan teille parasta vuotta ikinä … kaikella mitä halusit. Ei voi odottaa juhlia u Ma .. ❤️ @madhumalati

Priyanka Chopran (@priyankachopra) yhteinen viesti

Mmmm .. aurinko sai minut ��

Priyanka Chopran (@priyankachopra) yhteinen viesti

Vauvan prinsessa .. On syntymäpäivä tyttö .. @ sky.krishna ❤️��

Priyanka Chopran (@priyankachopra) yhteinen viesti

Vain meidät tytöt .. #goals ❤️��

Priyanka Chopran (@priyankachopra) yhteinen viesti

RELATED: Paras ja rohkein muoti 2018 MTV Movie & TV -palkinnosta Red Carpet

Jonasin ja Chopran uusi suhde raportoivat toukokuussa toukokuussa, ja koska he ovat flirtaneet toistensa kanssa Instagramissa, he tekivät yhteisen lentokentän ilmeen ja osallistuivat myös häät yhteen. Jos Ariana Grande ja Pete Davidsonin rakkaustarina voisivat kertoa meille jotain, me emme olisi hämmästyneitä, jos nämä kaksi ovat mukana, ASAP.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 86 =

map