Hyvää huomenta, aurinkoiseni!

Eilen oli National Tequila päivä, joten tänään on karkea. Ainakin niille, jotka haluavat rentoa margaritaa tai viisi. 

Myönnän, että tunnen nauttivan satunnaisesta alkoholijuomasta ja vaikka Instagraminne sinä olet vakuuttunut muusta, en saa frat puolueen tason hukkaan joka ilta kauniilla katolla.

Kun onnellinen tunti päättyy, tilaa kaksi juomaa, niin teillekin. . . . . . . . . . . . #doublefisting #trulyspikedandsparkling #brooklyn #nyc #manhattan #rooftopvibes #krosoopit #allthewayup #tealdress #tibi #lowereastsidenyc #happyhour #writersofinstagram #brooklynbridge #bowery # 50bowery #latergram #potd #skyline #shadowsandlight #spikedseltzer #rooftopviews #summertime #livingiseasy #drinkingfortwo #ootd #rooftopparty #rooftopsofinstagram #viewfromthetop #instagood

Isabel Jonesin (@ isabelj93) jakama viesti

Historia toistaa itsensä, tiedän – mutta kiitos, anna kielto olla poikkeus. . . . . . . . . . . . . . #prohibition #rooftopnyc #champagne #cristal #nyc #manhattan #huomicam #rooftopparty #newmuseum #louisroederer #latergram #potd #rooftopviews #nycskyline #freedomtower #lowereastsidenyc #lowermanhattan #downtownnyc # cheers�� #historyrepeatsitself #nycwriter #writersofinstagram #champagneformyrealfriends #lbd # Littleblackdress #purse #skyroomnyc #terrace #bowery

Isabel Jonesin (@ isabelj93) jakama viesti

Minulla on pari (tai ehkä muutamaa) vodkaa tai viinilasiä kaksi tai kolme kertaa viikossa, jos niin. En yleensä juo tarpeeksi, jotta voin kunnolla sakeutua, ja jos teen, olen varastettu minun go-to parannuskeinoon: Morning Recovery.

Joten, kun minulla oli tehtävä testata ulos joukko julkkis hangover cures, sanoin niin kauan minun Morning Recovery ja arkinen viikonpäivä viini uppouten ja lisäsi minun peli. Tarkoitan, että jos olisin aavistunut lasillisen sitruunamehun tai joutuin jäähiekkasuihkulle, sen pitäisi olla hyvä syy.

v
Universal Pictures

Vain ajoissa tequila-päänsärkysi vierittämällä alhaalla seuraamaan viiden päivän juomista (ja toipumassa), kuten A-listan.

 

Päivä 1: Pariisin Hilton-menetelmä

Pariisi Hilton Films Carl's Jr.'s New Ad for the Spicy BBQ Six Dollar Burger
J. Vespa / Getty Images

Krapula: Minulla oli kolme juomaa, mutta huomasin tuulen varovaisuutta tämän koko “älä sekoita” -sääntöä. Kun jäädytetty rommi ja muskottipähkinä juo, vodka-tonic ja suora vodka, en ollut hyvällä tuulella. Seuraavana aamuna olin pahoinvointi, päänsärky y ja yleensä vain hämmentynyt erittäin heikkoa suvaitsevaisuutta.

Hoito: Herald Sunin mukaan Miss Hilton suosittelee “neljänneksen kiloa, joka on täynnä juustoa ja mukana runsaasti perunoita”. 

Tuomio: Minulla ei ole ollut tilaisuutta kysyä hyvää ystävääni Paris Hiltoniltä, ​​missä hän menee sanotulle “quarter-pounder” -elokuvalle, mutta olisin sitä mieltä, että se ei ole minun plebeijabudjettani, joten sen sijaan käännyin Burger Kingiin. FYI: Huolimatta siitä, että aukiolo kello 7.00 ja joka sisältää nimensä “hampurilainen”, BK, whopperin koti, ei palvele kyykkyjä ennen klo 11 tai ainakin hänen on, mitä työntekijä kertoi minulle, kun tilasin yhden klo 9: Klo 45. Kun tulin oikein ajoissa, tein splitminmin päätöksen päättää hapan taikinan kuninkaan sijasta kyyhkysen sijaan. Uskon, että hampurilainen ja perunat (joita en edes pidä btw) auttaneet krapaa, mutta oliko se kannattaa aloittaa päiväni Flatbush Burger Kingin kanssa? En usko niin.

Päivä 2: Dr. Oz -menetelmä

 Blue Jacket Fashion Show To Benefit The Prostate Cancer Foundation - Inside
Dave Kotinsky / Getty Images

Krapula: Poikaystäväni ja minä juhsimme kaksi pulloa viiniä meidän välillä. Seuraavana aamuna minulla oli jyrkkä päänsärky ja erittäin kuiva kurkku.

Hoito: Dr. Oz suosittelee, että aterian yhteydessä juotat ¼ senttiä suolaketjuleipiä, joka oletettavasti täydentää elektrolyyttejä ja auttaa kompensoimaan alkoholin liiallisen alkoholinkulutuksen.

Tuomio: Ei vain tämä ollut melko hankaava ja inhottava tapa aloittaa päivä, mutta en todellakaan usko, että se auttoi krapulaa. Itse asiassa, mielestäni se olisi voinut pahentaa sitä. Ehkä ruumiini vain ei ole tottunut juomaan suolakurkkujuomia kuten vesi? Olin erittäin pahanhajuinen jälki-sitruunamehu, krapula-oire, jota minulla ei ollut ennen kuin valehtelevaa keksintöä. Tohtori Ozin ehdotus ei ollut minulle.

RELATED: Khloé Kardashian ja Tristan Thompson Hit McDonald’s Drive-Thru Rolls Royce

3. päivä: Prince Harry Method

 Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland
Pool / Samir Hussein / Getty Kuvat

Krapula: Viime perjantai-iltana kolmen juoman tekeminen epäonnistuivat, olin hieman älykkäämpi seuraavasta TGIF-retkestäni. Aloitin frosén kanssa (olen vuosituhatta, pahoillani), päivitettäväksi todellinen rosé, siirtynyt tavalliseen vodka tonic (x2), ja sitten saapui pisteeseen illalla, jossa pyydän baarimikkoa yllättää minut (jotain karhunvatukka ja vodka, uskon). Heräsin kuivunut, letarginen ja kauhea vatsakipu.

Hoito: OK, ei sanaa siitä, miten tämä on legit, mutta huhutaan, että prinssi Harry kurottaa (tai ehkä kovettunut,* hänen juhlien poika päivinä) hänen hangovers kanssa mansikka pirtelö. Ehkä se on jonkinlainen vitsi siitä, että se on inkivääri …? En tiedä, mutta se kuulosti miellyttäväksi. 

Tuomio: Se voi olla juuri lumelääkkeellä, mutta haluan ajatella, että tämä todella toimi. Vaikka se ei olisikaan, se sai minut todella onnellisiksi, ja tämä on kaikki 24-vuotiaan hungoverin todellinen kysyntä.

Päivä 4: Julia Roberts -menetelmä

Julia Roberts And Richard Gere In 'Pretty Woman'
Hulton Archive / Getty Kuvat

Krapula: Rastin punaisen ruusun pullon poikaystäväni kanssa, jonka jälkeen seurasi grenadiini- ja vodka-cocktailia, ja yllätti illan suoralla up-shot-o’vodkalla. Tämä ei todellakaan ollut pahinta herättelyäni, mutta tunnen kaikki tyypilliset sivuvaikutukset (vatsakipu, päänsärky, kuivuminen).

Hoito: Julia Roberts raportoi parantavan hangoverssaan “tasapainon samppanjan ja porkkanamehun välillä”.

Tuomio: Ollakseni oikeudenmukainen, kun laitoin aamulla pullon samppanjaa, en ollut ajatellut eteenpäin sitä mitä olisin tekemässä suurimman osan pulloista. Sen jälkeen kun kaadettiin runsas määrä sekoittaa porkkana mehuani, minulle jäi epäluulo. Joten … Tein minkä tahansa kohtuullisen kaksikymmentä jotain, ja minä (ystävieni kanssa vähän apua) juoin koko pullon. Tämä saattaa ovat peruttaneet vaikutuksen, joka alkoi krapula-parannuskeinon kanssa … Sanoin, että alku- porkkanamehu-samppanja-cocktaileni oli yllättävän maukasta ja (jos vain hetkellisesti) lievitti hieman kipuani.

Päivä 5: Gwyneth Paltrow -menetelmä

2007 Vanity Fair Oscar Party Hosted by Graydon Carter - Inside
E. Charbonneau / Getty Images

Krapula: Se oli ystäväni syntymäpäivä, joten menin kaikki sisään (olen niin hyvä ystävä, kaverit). Aloitin illan suosikkikaupassani (voinko olla suosikki?), Joka palveli absintinäytteitä ja rumia – täydellinen pari, ei? Sitten juonut a antelias lasia roséa (se oli Miraval, joten minun täytyi), vodka-sooda ja kaksi osittaista vodkaa. Myöhemmin yössä olin kaksi Cape Cod (vodka-cranberry) ja vodka-tonic. Yhdessä vähän nukkua ja pohjatonta brunch suunnitelmia seuraavana aamuna, krapula ei ollut paras (se oli pahin). Heräsin päänsärky, vatsakivut, kuivakorva, ja vain yleinen aura röyhkeä. 

Hoito: Ei edes Gwyneth ole immuuni huonon krapulan valtaan. Goop guru suosittelee, että teet seuraavasti: “Vedä kylpyamme, joka on niin kuuma kuin voit käsitellä sitä ja sekoita Epsom-suolat ja leivin sooda. takaisin kuumakylpyyn ja jäädä kunnes olet lämmittänyt. Sitten palaa suihkussa vielä 1 minuuttiin. “

Tuomio: Kun päätin tehdä tämän, en tajunnut, että minun kylpyamme ei todellisuudessa liity, joten kuuma kylpykomponentti oli pohjimmiltaan minulle roiskeita itseäni kastelemalla vettä ja paistamalla soodaa 20 minuuttia – myös heitti vesipommia, koska milloin muuten aion käyttää sitä? Vaikka olen tehnyt tämän pohjimmiltaan vähiten legit tavalla mahdollinen, mielestäni se toimi. Ainakin se herätti minut. Ehkä se johtuu siitä, että se oli 90 astetta ja minulla ei ole ilmastointia, mutta jäähdytyssuihku todella osui paikalle.