Prinssi Harry rikkoo kuninkaallisen perinteen häärenkaallaan

Prinssi Harry rikkoo kuninkaallista perinnettä useammalla kuin yhdellä, kun hän naimisiin Meghan Marklen kanssa 19. toukokuuta. Prinssi avioliittoon ei-kuninkaallinen – erottuva, biraattinen, amerikkalainen näyttelijä – siinä seremoniaan ja vastaanottoon, joka on kaukana pienempiä ja intiimimpiä kuin prinssi William ja Kate Middletonin 2011 nupit.

Häiden jälkeen Prinssi Harryn avioliitto on erilainen kuin hänen vanhempansa. Yhtä varten hän aikoo pukeutua vihkisormukseen.

Prinssi Harry and Meghan Markle lead
Mark Cuthbert

E!: N mukaan! Uutiset, Harry “haluaa käyttää häätbändiä”, toisin kuin William, joka “haluaa mennä ilman”. Itse asiassa monet naimisissa olevat urospuoliset royals eivät käytä fyysistä merkkiä osoittaakseen, että he ovat pois markkinoilta. Harryn isä, prinssi Charles, ei ole käyttänyt bändinsä hänen sormiään vuodesta 2005 hänen avioliitonsa Camilla Parker Bowlesin kanssa.

Joten miksi Harry päätti estää perinteitä? Toisin William, joka kertoo “ei pidä koruja”, nuorempi prinssi on havaittu yllään rannerenkaita ja kaulakoruja runsaasti, mukaan lukien sovitukset hänen morsian-to-be.

TK
Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

RELATED: Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat siirtymässä taustalla Spotlightista

Ehkä se, että Markle on amerikkalainen, voi myös olla tekemisissä sen kanssa. Vaikka brittiläisten royalaisten räätälöityjä tapoja, jotka eivät käytä hääjuhlia, on yleinen U.K.ssä, se on vähemmän tunnettu Yhdysvalloissa, joten Harryn amerikkalainen morsian olisi voinut sanoa päätöksestään.

Sisäpiirin mukaan Markle’in häätbändi on Clogau-Welshin kullasta, jota käytettiin prinsessa Dianan ja Kate Middletonin vihkisormeihin. Ei vielä sanaa, jos Harryn tahto tullaan vastaamaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map