Prinssi Harry, kirjaimellinen kuninkaallinen henkilö, meni häämäärään, jossa oli reikä hänen kengissäan

Eivätkö Lontoossa ole suuria kulmakiviä?

Let’s cut on chase: Prinssi Harry (rohkea, rikas mies, aviomies vuoteen 2018 suosituin entinen amerikkalainen tv-näyttelijä) toimi paras mies häät viikonloppuna ja – huuto! – rohkenivat räjäyttää reiän. Etkö ole varma mitä tarkoitamme? Itse asiassa Britannian hallitsija ja Meghan Markle suuntasivat lauantaina lapsuuden ystävänsä Charlie van Straubenzeen ja hänen vaimonsa Daisy Jenksin häät, ja kuten kotkanäköiset ihmiset huomasivat, Harry saapui kengänsä aukkoon.

(Osittain liittyvä: tilaisuus myös sattui Marklein 37. syntymäpäivään).

Prinssi Harry Embed 2
Antony Jones / Getty Images
Prinssi Harry Embed 3
Mark Cuthbert / Getty Images

Mutta hieno.

Reikä on melko pieni. Ja ollakseni rehellinen, jokainen meistä olisi kellottanut vaatekaappiamme, jos paparazzi – asentamalla teleskooppiset linssit – otti lisävarusteita. Mutta emme voi auttaa, mutta muistamme, jos Prinssi Harry ei pysty edes pitämään sitä yhdessä, miten meidät meidän on pidettävä?

Harry käytti myös samanlaisia ​​tarkkoja kenkiä huhtikuussa, joten hänen puolustuksessaan ehkä hän yrittäisi olla ympäristöystävällisiä, kun hän piti vanhoja potkuja uudelleen, tai ehkä hän yrittää leikata kustannuksia sen jälkeen, kun tämä runsas 34 miljoonan dollarin häät on tullut toukokuussa. Tai kenties ne ovat vain uskomattoman mukavia, reikä ja kaikki. 

Prinssi Harry Embed 1
Neil Mockford

Markle otti myös vähän lämpöä! hätkähdä! – ilmeisesti paljastaa hieman rintaliivitään samassa häällimmäisenä. Poissaolo royals? Nah. Meidän täytyy leikata nämä ihmiset hieman löysällä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 55

map