Prinssi Harry ei ollut fanien outo nimimerkki Meghan Marklen ystävät antoivat hänelle

Sanotaan, että ennätys: Meghan Marklen kuninkaallinen asema ja maine eivät ole menneet hänen päähänsä. Ainakin hänen ystävänsä Bryony Gordonin osalta.

Gordon on kavereita Markle, ja laajentamalla, Prinssi Harry, ja hän vaatii, että pari on aivan normaali. (No tiedäthän, ottaen huomioon.) Marie Claire kertoo, että Gordon istui Britannian näyttelyssä Löysät naiset kertoa maailmalle, että Meghan nähdessään “on kuin jutteleminen pariskunnan kanssa sohvalle kupin teetä.” Tämä tunne ei voinut olla stereotyyppisemmin britti, vain sanomalla.

Prinssi Harry and Meghan Markle nickname lead
Max Mumby / Indigo

Ja on syytä ottaa Gordonin mielipide nimellisarvoon, koska hän myös keskusteli prinssi Harryn kanssa hänen mielenterveys podcastistaan. Itse asiassa he ovat riittävän lähellä, että hänellä on jopa helläni lempinimi hänelle.

Gordon myönsi, että hän alkoi soittaa Prinssi Harryn nimeksi “Hazza”, joka ei todellakaan päässyt liian pitkälle ensin. Lopulta prinssi tuli ympäriinsä ja “vastahakoisesti” hyväksyi lempinimensä, mikä on luultavasti enemmän testamentti siitä, kuinka paljon hän todella rakastaa vaimoaan kuin mikään muu. 

RELATED: Meghan Markle on 80-luvun Chic Pradassa kuningatar Elizabeth ja prinssi Harry

Mistä tämä lempinimi tuli kuitenkin ensinnäkin? Valitettavasti se ei ole ollenkaan selkeä, mutta olimmeko suomalaisia ​​(anteeksi) arvata, ehkäpä se on pelata suosikkikokouksissamme, “Huzzah”? 

Joka tapauksessa, tässä on Meghan ja Prince Hazza!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map