Prinsessa Leia, muoti-ikoni? Uusi näyttely osoittaa pois Star Warsin muotitodistuksen

Hetki: Jacqueline de Ribes ei ole prinsessa Leia.

Kyllä, on totta, että Metropolitan Museum of Artin uusi näyttely, jonka aiheena on Countess de Ribes, 1900-luvun tyyli kuvake ja aristokraatti, joka tulee aikakaudelta, jolloin tällaisia ​​olentoja kuvataan ihastuttavasti “joutsenten”, on silmän avaaminen , hahmojen muuttuvien näyttöjen leuka-pudotus couture gowns. Näyttely, joka avattiin torstaina, muistuttaa aikaa, jolloin varakkaat naiset pukeutuivat, olivat moitteettomat maku, ja de Ribesin tapauksessa räätälöivät housunsa paremmin omaan tyyliinsä.

Minun on kuitenkin sanottava, että prinsessa Leia on paljon läheisempää. Ja hauskaa! Tai ainakin tämä ajatus tuli mieleen vierailemassa toiselle muotiviikolle, joka avattiin tällä viikolla: “Tähtien sota ja pukin voima: Näyttely” Discovery Times Squarella.

RELATED: Katso Tähtien sota: Force Awakens Juliste Plus 3 Teaser Trailers

En voi sanoa, että ennakointi nousi korkealle muotiteollisuudelle tällaiseen näyttelyyn, kun taas suunnittelijat näyttivät kärsivän kreivitärkkelystä viikkoihin, jotka johtivat Met-aukkoon. En ollut edes kuullut piiloutua, ennen kuin uusi vuosi ilmestyi New York Timesin viime viikolla.

Vaikka suurelta osin välittää tunnetta myynninedistämistarkoituksessa, kun otetaan huomioon tulevan julkaisun Tähtien sota: Episode VII 18.12. näytöillä on tosiasiallisesti vaikuttava joukko todellisia pukuja edellisistä kuudesta elokuvasta (joista osa Smithsonian Instituutista) sekä seuraavasta. Se alkaa Obi-Wan Kenobin luostariin Episodi IV: Uusi toivo, joka näyttää yllättäen hyvin yksityiskohtaiselta mutta silti henkilökohtaisesti. Olen varma, että minun ei tarvitse kertoa, että tämä oli ensimmäinen elokuva vuodesta 1977.

RELATED: Voi Force olla kanssasi: muoti Tähtien sota Fanaatikko

Miksi se on Wow: On mielenkiintoisia, joskin lyhyt selityksiä symboliikasta ja inspiraatioista, jotka ovat monien elokuvien mieleenpainuvimmista malleista, mukaan lukien joitain ilmeisiä allusioita totalitarististen ja fasististen univormujen tekemiseen keisarillisessa bad-guys-pukukappaleessa sekä vähemmän odotettuja Elizabethan-muistiinpanoja kaula-aukkoja, afrikkalaisia ​​punottu kampauksia ja mongolien innoittamana päähine Padmé Amidalan ylpeässä vaatekaapissa (Natalie Portmanin myöhemmissä elokuvissa, kuvassa alla).

Eric's Wow - Embed 1
Paul Martinka

George Lucas esittäytyneenä lainaan kuvaa toista Tähtien sota trilogia “kävelemään suoraan muotitietoon”, kun taas alkuperäisissä kolmessa elokuvassa hän halusi pitää suunnitelmat hyvin yksinkertaisina. Ja vielä näyttely osoittaa, kuinka paljon tehokkaampia nämä yksinkertaiset mallit todella olivat. Voit heti kuvitella Prinsessa Leian valkeat kaapu-asut, Han Solo: n liivi (alla), ja tietenkin ne myrskytuet-univormut. Amidalan ylellinen mash-up-housut näyttävät liioiteltulta, National Geographic -hummia, verrattuna.

Eric's Wow - Embed 2

Mielenkiintoinen alaviite: ne pelottelevat trooper-univormut valmistettiin elastisista kiinnitetyistä alipainetut muovikappaleista, joissa oli elastisia jalkineita ja vetoketjuja, joita käytettiin “tavallisilla kotimaisilla kumikäsineillä, joissa on hieman lateksia työnnettynä edessä”, John Mollo pukusuunnittelija Episodit IV ja V. Joka tiesi?

Eric's Wow - Embed 3
Paul Martinka

Lisätietoja: Oikeastaan, muotisuunnittelijat rakastavat Tähtien sota, niin paljon, että useat heistä luovat tulevia elokuvia hyväntekeväisyyshuutokaupalle innoittamia asuja. Diane von Furstenbergin, Giles Deaconin, avajaisvierailu ja paljon muuta ovat suunnittaneet Bloomingdalen New Yorkin lippulaivana ensi viikolla ja huutokaupatut CharityBuzz.com-sivustolla joulukuuhun 2-18 asti Child Mind Institute.

RELATED: Helppo GIF-opas luomaan Star Wars Makeup

Ja kuka äänestät suuremmasta muotikuvakkeesta? Lisätietoja Jacqueline de Ribesista saat napsauttamalla tätä. Prinsessa Leia napsauttamalla tätä.
 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 76

map