Pretty in Passenger-Seat Pink: Miksi naiset Power-vierekkäisissä paikoissa parveilevat kohti Feminine Hue?

Viime päivinä miesten mielenkiintoinen trendi on noussut naisten keskuudessa vallan vierekkäisiin asemiin: haluttu vaaleanpunainen vauva.

Maanantaina Melania Trump ja Jordanian kuningatar Rania tapasivat Valkoisessa talossa, molemmat pukeutuneet hillittyyn cocktail-ulkonäköön – Melanian blondi Proenza Schoulerin käärepuku ja Rania on herkkä, erittäin vaaleanpunaista puseroa, joka on liitetty balettitossut Adeamin laaja jalkahousut.

Presidentti Trump Welcomes King Abdullah And Queen Rania Of Jordan To White House
Pool / Getty Images

Näkemättä, mitä Queen ja First Lady heittäytyivät, Meghan Markle osallistui tiistaina Buckinghamin palatsissa olevaan tapahtumaan vaaleanpunaisella bändikaulusillä Prada-pukeudella – kolmanneksi vaaleanpunaisen vaalean linjan, jota hän on kulunut siitä, että hän on mennyt naimisiin kuninkaalliseen perheeseen vain yli kuukausi sitten.

Hänen Majesty Hosts The Final Queen's Young Leaders Awards Ceremony
WPA-allas / Getty Images

Seuraavana päivänä Espanjan kuningatar Letizia astui värilohkareunassa, jossa oli vaalean vaaleanharmaa sukkanauha.

kuningatar Letizia of Spain Attends International day of Deafblind People' in Benidorm
Manuel Queimadelos Alonso / Getty Images

Heinäkuun alussa Melania esitteli tämän hyväksynnän uudestaan, päätyen ulos “Make America Great Again” -kapseleilla varustetusta Donald’sta matkustamo-vaaleanpuneradalla ja hänen allekirjoituksensa ylisuuret sävyt. 

Presidentti Trump Returns To Washington After Weekend In Bedminster
Pool / Getty Images

Väri on tullut niin yleistyneeksi, joten kaikkialla kaikkialla, jotka ovat naimisissa miehille, jotka ovat vallassa, olemme antaneet sille uuden nimen: matkustajan istuin vaaleanpunainen.

Mielenkiintoista on se, että sama hämäräinen ihailu ei näytä ulottuvan naisille, joilla on itse vallitseva asema. Esimerkiksi kuningatar Elizabeth harvoin jättää palatsin kirkkaamatta koko pohjoisen pallonpuoliskon. Hänen sartorial-paletti on rohkea ja hyvästä syystä – hän haluaa kaikkien tietävän, että he katsovat kuningattaria.

 Queen & Duke Of Edinburgh Carry Out Engagements In Windsor
Chris Jackson / Getty Images

Mitä sankareiden edelläkävijöitä Angela Merkel, Hillary Clinton ja jopa poliittinen uudentyyppinen Alexandria Ocasio-Cortez ovat, heidän syvällisten värien valintojensa syy on todennäköisesti samanlainen kuin kuningattaren – he haluavat nähdä, huomata ja kunnioittaa – mutta lisäksi he ovat ponnahtaa politiikan maailmaan, joka on jo pitkään ollut poikaklubi, merivoimat, harmaat ja mustat puvut.

Hillary Clinton And Tim Kaine Take Campaign Bus Tour Through Pennsylvania And Ohio
Justin Sullivan / Getty Images
US-SAKSA-TRUMP-MERKEL
MANDEL NGAN / Getty Images

Elaine Ryan puhui väriasiantuntijan kanssa Tyylissä matkustajan istuimen vaaleanpunaisesta syntymisestä, mikä selittää, että feminiinisen sävyn suosiminen voi toimia hienovaraisena varmuutena, että perinteinen dynamiikka on edelleen paikallaan, varsinkin kun nainen on julkisessa asemassa, ei nimenomaisella valinnalla, vaan avioliitto. “Tällä hetkellä, kun jotkut naiset näkee naisia ​​käyttäessään voimia miehistä, vaaleanpunainen lähettää viestin, joka ei ole uhkaava, naisellinen ja” ottaa takapenkillä “, hän kertoi meille.

Sitä vastoin “valoisat, rohkeat värit naiselle, jolla on vahva asema, puhuvat paitsi naispuolisesta auktoriteetistaan, myös hänen tarpeestaan” keskiportaaseen “.”

“Naiset ovat naisellisia, empaattisia ja herkkiä”, ekstrapoloi Dawnn Karen, Fashion Psychology -instituutin perustaja. “Pehmeämmät sävyt tuovat esille tämän ja toimivat esteenä, jonka vuoksi nämä naiset tuntisivat äärimmäiseltä liian naisellisiksi.” 

RELATED VIDEO: Miksi Meghan Markle’s Wearing So Much Pink, mukaan Royal asiantuntijat

Hän lisäsi, että värien käyttäjää voidaan pitää myös “kykenemättömäksi olla kaikki ominaisuudet, jotka liittyvät voimakkaaseen, vakavaan, päättäväiseen ja hallitsevaan”, kun taas “rohkeammat sävyt toimivat mekanismina, jolla tasapainotetaan käsitystä siitä, mitä se tarkoittaa olla nainen. “

Luonnollisesti johtajien vaimojen vaaleiden sävyjen suosiminen ei tietenkään ole tämän viikon (tai tämän kevään 2018 muotikauden) tuote. Matkustajan istuimen vaaleanpunainen on ollut vuosikymmenien ajan valtava ja poliittinen menestys, joka ulottui 1950-luvulle, jolloin First Lady Mamie Eisenhowerin värikylläisyys herätti trendin muotia (ja housewares) inspiroimalla “First Lady” tai “Mamie “vaaleanpunainen. 

Mamie Eisenhower Wearing Dress
Bettmann / Getty Images

Mamiein seuraaja Jackie Kennedy lainasi aiemmin FLOTUSin väriä aika ajoin, samoin kuin prinsessa Diana hänen vuosiensa aikana naimisissa Prinssi Charles. 

Johannes and Jackie Kennedy with John Connally in Automobile
Bettmann / Getty Images
Kaarle And Diana Affectionate
Tim Graham / Getty Images

Kun otetaan huomioon Melania Trumpin “En todellakaan välitä, do u?” Takki, on järkevää, että First Lady toning down her statement-making flair. Mutta kun parka oli kauhistuttava, ainakin kun hän oli tekemässä pääoman F-muotilausekkeita fancy-hatut ja capes -muodossa, tuntui siltä kuin hän ilmaisi jonkinlaista virastoa. 

RELATED: Miksi Meghan Markle’s Wearing niin paljon Pink, Royal asiantuntijoiden mukaan

Markle näyttää myös hylkäävänsä molemmat tyypilliset tyylisuuntautensa ja henkilökohtaiset uskomuksensa, jotta hän voisi noudattaa palatseja – kaupankäynnin syvempiä sävyjä ja rohkeita leikkauksia kuninkaallisen perheen suosimille pastelliväreille. 

Tällaisen hiljaisen värin vuoksi matkustajan istuimen vaaleanpunainen on varmasti herättänyt melkoisen siirtymisen kohti poliittista, perinteistä ja sartorialista vaatimustasoa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 70 =

map