Portia de Rossi ei ole hullu siitä, että hän eroaa Ellen DeGeneresista

Milloin on viimeinen kerta, kun huomattava toinensi pukeutui vaatteesi vastaamaan sinun (ei lasketaan Halloween)? Tai sai sinut törmää kyyneliin ehdottoman ilon? Tai pelasi vitsi sinuun kansallisella tasolla?

Älä valehtele – useimmat ihmiset, jotka vastaisivat näihin kysymyksiin rehellisesti, olisi todennäköisesti myönnettävä, että jotkut näistä asioista ei koskaan tapahtui, mutta se ei ole tapaus tähtipaja Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi. Duo harjoitteli käytännössä käsitystä “parit tavoitteet”, minkä vuoksi avioeron huhut vuosien varrella ovat aina herättäneet tällaisen yllätyksen.

Hopea vuori? He ovat hyvin tietoisia … eivätkä ole hulluja siitä. De Rossi myönsi kuolemansa hänen väitetysti avioerostaan ​​DeGeneresiltä, ​​mutta toisin kuin monet julkkikset samanlaisissa asemissaan, hän itse asiassa näytti olevan iloinen kuullakseen. Anna hänen selittää.

Portia de Rossi and Ellen DeGeneres lead
Stefanie Keenan

“Avioeron huhuja tuli ja sitten tiesimme, että käsitykset olivat muuttuneet”, de Rossi kertoi Us Weekly keskiviikkona. “Olen tosissani. Tiedän, että se kuulostaa naurettavalta, mutta kun se alkoi tapahtua, ajattelin: “Nyt olemme nyt hyväksyttyä.” Meillä on sama s-t kuin jokainen julkkis-pari. “

Jos hänen vastauksensa on sinua naarmuuntelemassa, harkitse hänen sanojansa tarkemmin. Yhtäläisten avioliittojen käsitykset ovat kehittyneet viimeisen 20 vuoden aikana, ja on helppoa, että jotkut unohtavat vuonna 2018, että homot eivät voineet laillisesti naida mistä tahansa Yhdysvalloista vuoteen 2015 asti.

RELATED: Ellen Bursts sisään kyyneliin Portia de Rossi antaa hänen “suurimman lahjan”, hän on koskaan saanut

Silloinkin, kun joku rakastetuksi DeGeneresksi tuli vuonna 1997, hän ei ollut immuuneja valvontaan. Hänen studio sai vihaisia ​​kirjeitä katsojilta, raportit Vanity Fair, ja Ellen oli nimeltään “Ellen Degenerate”. Lisäksi ja tärkeintä, vaikka tähti sai massat kiitos kirjeitä.

Kyllä, pitäen mielessä, että nämä huhut tuntuvat vähemmän haitallisilta, mutta älä sekoita sekaan – vain koska de Rossi sanoi, että se auttoi heijastamasta hyväksyntää, ei tarkoita sitä, että pari on hieno ja kimmoisa jokainen salacious gossip story heittää heidät.

Heidän taktiikkansa? Unohda se. Ei huono puhelu, jos kysyt meiltä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map