Polar Vortex Beauty: Täällä voit pitää Makeup Rubbing Off on Puffer Jacket

Polar-pyörteen keskellä, pitääksesi katsoa yhdessä voi olla varsin kamppailu — jos emme ole jumissa yrittäessä selvittää, miten ei näytä Michelin-miestä puffer-takissa, voit tavallisesti löytää meidät yli pesuallas, yrittää hiertää säätiötä ja bronzerin raitoja pois vaipasta. Ensinnäkin, jos sait takkiasi takaisin kuivapesuista, lisää epäsäännöllisen toimenpidekorkeus kerrosvettä hylkivä suihke. Rakastamme REI: n versiota ($ 10, rei.com), joka luo vedenpitävän suojan turkin ja ulkoisten elementtien väliin, jolloin voit helposti pyyhkiä pois odottamattomat merkit. Vaikka alkuperäinen reaktio meikkiisi voi olla rasvaa raskailla päällysteillä estääkseen tämän, älä päästä sinun sekoituspensas vielä. Kevyiden kerrosten raskaan viimeistelyn vaihtaminen on paras panoksesi, kun pidät meikkiä kasvoillasi ja huiviasi. Hämmästyttävä viimeistely on teidän kerrosta ja asetustekniikkaa, joten kun käytät suosikki kosteusvoidetta, suosittelemme seuraamaan alusta, kuten Smashboxin uusi Photo Finish Primer Water ($ 32, sephora.com), joka antaa sinun meikki paikka tarttua, säilyttäen ihosi hydratoitunut talvielementtejä vastaan.

RELATED: Paras muotoiluviivat jokaiselle taitotasolle

Kun iho on kosteutettu, meikit näyttävät paremmilta, puhumattakaan, pysyvät paikoillaan paljon kauemmin. Siksi vaihdelimme perinteisen perustan Bare Minerals ‘Complexion Rescueille ($ 29; nordstrom.com). Ravitseva geeli-kerma-kaava toimii korkeana lasillisena vettä vaaleudelle vain tarpeeksi kattavuutta. Kun pohja on paikallaan, seuraa peitevoidetta alueita, jotka tarvitsevat hieman ylimääräistä rakkautta, pehmeää ja muotoiltavaa tarvittaessa, ja aseta sitten kaikki harjalla, joka kastuu raskaaseen käyttöön jauheeseen. Nykyinen suosikkimme on Tarte’s Smooth Operator Sävytetty viimeistelypuuteri (34 dollaria, tartecosmetics.com). Saatavana neljänä sekoitettavissa sävyinä, tuote pitää meikin alla siirrettäessä mattapintaisena, joka ei lopu. Jos tarvitset lisävakuutusta, levitä sumu ruiskuttamalla kaikki paikalleen. Urban Decay’s All Nighter ($ 30, ulta.com) on pitkään ollut suosikki versio, ja luottaa meihin, se elää kaiken hypeen. Innovatiivinen kaava tosiasiassa hallitsee meikkiesi lämpötilaa, eli se ei liiku, kun olet hustling kautta jäätyä tuulen myrsky. Nyt, jos vain lämpötilan säätöä voitaisiin laajentaa Queen Elsa-esque ilmasto ympärillä meitä…

RELATED: Miksi tarvitset Powder Face Cleanser teidän Skincare Routine

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 + = 23

map