Pink’s Tytär Willow pukeutuu Adorable Pink Motocross -yhtyeeseen, ottelut isä Carey Hart

Vaikuttaa siltä, ​​että Pinkin aviomies Carey Hart ei ole ainoa perheen motocrosser. Pop-tähti otettiin torstaina Instagramiin jakamaan ihastuttava napsautustodistus osoittaen, että heidän 5-vuotiaan tyttärensä Willow seuraa isänsä mestarin jalanjälkiä.

“Kuten isä, kuten tytär”, laulaja kirjoitti rinnalla “gramma (alla) hänen aviomiehensä ja tyttärensä BMX-radalla pukeutuneiden motocross-pukujen kanssa (Willow pään-to-toe vaaleanpunainen).

Kuten isä, kuten tytär

Kuva, jonka P! NK (@pink) on kirjoittanut

Hart, 40, jakoi kuvan Twitterissä kirjoittamalla “Willz ja minä saavutamme sen BMX-kappaleessa. Hän on badass lil tyttö”, jota seuraa useita “peukaloja” emojisia.

Ellen DeGeneresin äskettäisessä haastattelussa Pink myönsi, että viimeisin taistelu Hartin kanssa oli hänen tapansa nukahtaa heti, kun hän asettaa Willowin nukkumaan yöksi.

RELATED: Pinkin mies Carey Hart jakaa Sweet Anniversary -viestin vaimolleen

“Hän imee”, Pink, 36, kertoi isännälle naurullaan ennen kuin höppää Hartin vanhemmuuden taitoa. “Ei, hän on hyvä, hän ei, hän on erittäin komea, hän on uskomaton isä, joten hän nukahtaa, koska hän haluaa, että hän pysyy.” aw!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 67 =

map